Ітак, любі друзі, започатковуємо аналітічєскі-політічєскій тижневик «ЖабаWeek».

При цьому слід пам'ятати, шо слово «тижневик» є крайнє умовним, ібо автор — людина лінива і тому не факт, шо воно буде відбуватись регулярно.

В цей робочий тиждень ми увійшли (слово «увійшли» зачоркнуто, шоб не провокувать Ляшка) взбудоражені двома проішествіями: тюнінг Герман і папінг Гундяєва (он же патріарх Мордорський Кірілл, он же он же Анна Федоренко… он же Элла Кацнельбоген… он же Валентина Панеят).

По пєрвому случаю особливо говорити нічого. Ну перепутала цьотка молодільноє яблочко з молотільной машиной. Тут би усім посочуствовать і забути... но Анушка уже розлила ботокс.

Так шо ось Вам соціалочка за здоровий образ жизні. Якби таке друкували на сигаретах — я б навєрно кинув:

ca07061e8c-0fbweek-01-01.jpg

І якшо у первом случає всьо просто, то другий ознаменований вселенським хештегом #зрада, ібо українці привикли думать шо усьо прогресивне чєловєчєство, флора і фауна за нас по умолчанію.

А флора, фауна і католічєскій мір тим часом живуть своїм життям, яке підпорядковане базовим інстінктам і піщевим цепочкам. Так шо, мої юні романтичні геополітікі, «нікто нє даст нам ізбавленья: ні бог, ні царь і нє Ван Дамм». Або карапкайся на вершину цепочкі, або спокійно наблюдай за разговором старших пацанів.

136b37e360-0fbweek-01-02.jpg

Слєдующа подія прошла менш замітно — бо сліянія у нашій політиці у кількості своїй наближаються до тєх же сліяній в припортовому бурделі. Тєм нє мєнєє факт на ліце: в гаремі ВОНИ пополнєніє у відє Валєнтіна Наливайченко.

В 90-і всі троха мурчали — бо то було модно, і фразочки «па-панятіям» можна було почути даже в научной бібліотєкє кафедри філософії. К чему я єто?

Просто глядя на Валіка вспомінаєтся блатна приказка «Жизнь лоха нє учіт». Ну або він просто нє в курсі про сексуальні традиції самок богомола.

9ac1239c1e-0fbweek-01-03.jpg

Дальше больше!

16.02.2016 усі чекали на кулінарну передачу «Готовім кроліка усєй сємьйой»

a38b362184-0fbweek-01-04.jpg

НО!

У тєлєпрограму були внесені срочні ізмінєнія і вечір почався не з пріговора кроліку, а з «Модного пріговора».

І як я не хотів цього уникнути, але літіратурно-політічєский проект «Читаємо Подерв'янського разом» довелось нєзамєдлітєльно відновлювати — бо здержатись не було ніяких сил.

3a30017e08-0fbweek-01-05.jpg

весь проект мож подивитись тут: https://www.facebook.com/terytoria/posts/716839678...

Вже «заднім числом» я побачив, шо замість «Герой нашого часу» — у назві п'єси надрукувалось «ерой нашого часу», но подумавши рішив не виправляти — і дєдушка Фройд прискорив оберти.

Пообсуждавши на кого ВОНА більше змахує (Jenna Jameson, Julia Ann чи всьо таки Shyla Styles), Рада прийнялась за раздєлку тушки ушастого.

Сам (!) Президент з Олімпу прямим тєкстом намікнув Шокіну з Яценюком, шо пора уже і чєсть знать, і я з фотошопом прийнявся за слєдующу нєтлєнку:

e9b98d7a0c-0fbweek-01-06.jpg

... О 20:03 на УП (Українська Правда) появилась новость, шо «Рада визнала роботу уряду незадовільною», і я зі спокійною душею виложив фотожабу на обозрєніє публіки...

НО!

Уже в 20:07 всі узнали, шо «Яценюк залишається прем'єром»...

Так ось гаспада,... я не знаю як вам, а мені в тот момєнт рєзко захотілось освоїти древнє гуцульське мистецтво укладки керамічєскої плитки — ібо юрист зі знанням отєчєствєнного законодатєльства нікому в Іспанії чи в Португалії накуй нє нужен, а от хароший плиточник — це другоє дєло.

Кромє того мене почав мучить главний вопрос вечора: і шо я тепер буду дєлать з оцією свіжонафотошопленою красою ?!!!!

А вже на слєдующий ранок 17.02 ВОНА рішила, шо коаліція нікуя не пасує до її нової зачіски і оголосила, шо «Батьківщина» виходить (слово «виходить» тоже зачоркнуто із соображеній Ляшка) з коаліції.

Голосом Армстронга ВОНА сказала :

Let my people go!

І фракція дружно підхопила :

Go down Moses Way down in Egypt land Tell old Pharaoh to Let my people go!

2719341dc4-0fbweek-01-07.jpg

ВІН тут же пойняв цей музикальний намьйок і прігласіл дєвушку на свіданіє (відімо теж забувши про еротічєскую гастрономію згаданих више богомолів).

Тут то я і пойняв для кого ВОНА пріхорошилась намєдні — бо ВОНО как-то не прінято іти на свіданіє з чужим мужчіною як чушка.

242f5536b1-0fbweek-01-08.jpg

Попіждже на 5 каналі з'явилось сообщеніє Яценюка, шо «Радикальна Партія може увійти до коаліції». По ходу у Сєні тоже було свіданіє, но уже з Ляшком.

Вєчєр пєрєставал бить томним.

Вже утро четверга 18.02 повністю виправдало льогку вечірню політічєску еротіку і ознаменувалось жостким політічєскім хардкором.

О 10:45 Ляшко заявив, шо Радикальна партія готова входити (тут уже слово «входити»ніяк не викинеш) до коаліції і уряду.

1db84cb99e-0fbweek-01-09.jpg

Відімо злякавшись цього заявлєнія, «Самопомощь» о 14:15 резко вийшла з коаліції, звільнивши соотвєтствующе отвєрстіє для Ляшка.

Собитія почали розвиватись лавінообразно, і вже о 14:46 Яценюк заявив, шо може «Самопомощі» тільки посочуствовати. Мабуть говорив со знанієм дєла.

55436d60c5-0fbweek-01-10.jpg

А тєм врємєнєм в Антарктиді...

Після кубинських посідєлок з Папою, Гундяєв рєзко поміняв вектор двіженія і відвідав Антарктиду з целью принести Слово Боже пінгвінам.

Відімо нести вишеуказане Слово кацапам вже безсмислєно, і нада шукати нових послєдоватєлєй культа.

a7e1bcbe3d-0fbweek-01-11.jpg

У пятніцу 19-го с утра у Верховній Раді зазвучала сумна музика і Гройсман у торжественній обстановці парламентського похуїзму оголосив про вихід з коаліції фракції «Самопоміч». УП відразу написала, шо «Коаліція офіційно розвалилася», но попіздже виправила заголовок на «Гройсман легалізував вихід „Самопомочі“».

І вот тут я не понімаю... Таку куйню вони легалізувати можуть, а шось болєє-мєнєє нормальне (ну там льогкі наркотікі, трудолюбивих дєвочєк, нарізний короткоствол для добропорядних греко католиків ...) — так нєт.

b902ea3601-0fbweek-01-12.jpg

Зразу після заяви Гройсмана (наголошую, шо це хвамілія така, а не національність) нєкоториє хітроздєланиє юристи (отут відімо якраз національность) почали стверджувати, шо коаліція жива, поскольку Ляшко нікуда не уходив, а только громко хлопав двєрью ізнутрі.

Но відразу після їх смєлих заявлєній, благу весть возвістила «Українська Правда»: «Ляшко показав докази виходу з коаліції».

Я канєшна сам не бачив..., но старші пацани розказують, шо нєкоториє свідєтєлі демонстрації доказів Ляшка тепер потребують психологічної реабілітації, а нєкоториє — досі ржуть.

e051ced84f-0fbweek-01-13.jpg

В суботу у нас були традіціонно танці з погромами (шабат як-не-як).

Под відом Майдана 3.0 неізвестні в камуфляжах (навєрно якісь «виживальщики») захопили у Києві готель «Козацький» і, розгромивши у ньому усі мінібари, тільки бліже к вєчеру неділі зуміли таки сформуліровать свої трєбованія:

6734017852-0fb.jpg

Ну а апогєєм апофеозу цього ніфіга не скушного тижня стала скромна заява Арсенія Петровича про те, шо «Ми зруйнували системну мафіозну корупцію на самих верхах»...

Ну шо Вам, сказати, пане Арсеній...

... дякую

4c8bad6513-0fb.jpg

На такій оптимістично-травматичній ноті цей тиждень добіг до кінця.

Читаючи цей матеріал слід пам'ятати, що думка автора не завжди думка.

have a nice week.

to be continued..... або ні

сторінка автора у facebook: https://www.facebook.com/terytoria