Відволічемось від страхів епідемії і поговоримо про прекрасне. Про жінок.

Сьогодні, звідусіль лунають тези про те, що світ, після карантину, зміниться. Що всі ми змінимось.


Так от. Ніхто не знає скільки триватиме карантин. Місяць? Два? До літа? До осені? До нового року? Але чим довше триватиме карантин – тим більші зміни нас чекатимуть в еталонах жіночої краси.
От давайте помислимо як буде відбуватись революція стандартів жіночої вроди.


Жінки під час карантину діляться на 2 категорії. Жінки що сидять в карантинній облозі зі своїми чоловіками, та жінки, що гордо, як фламандська фортеця, сидять в облозі самі. Є ще правда третя категорія, але про них згодом.
Що таке облога в умовах карантину? Уявіть що ваша квартира – це ваша фортеця. Ви хоробрий солдат, ваша жінка — офіцер фортеці, діти – це безтолкові мешканці фортеці, а кіт – це потенційний зрадник і колабораціоніст.
У фортеці є дві важливі оборонні башти. Башта-кухня і Башта-спальня.


Основна база обложеної квартири — це Башта-кухня. В силу специфіки облоги, жінка, як офіцер фортеці, має пряму необхідність декілька разів на день перебувати у цій башті. Тому, що в ній знаходиться основний ресурс боєприпасів обложених – холодильник.
Інший стратегічний об'єкт квартири/фортеці знаходиться у Башта-спальні. Це місце, де захисники фортеці можуть перепочити після важких боїв на Башта-кухні. Десятки разів на день відважні захисники фортеці метаються між двома баштами. Лише ніч, звалює їх без сил. Але чи має відпочинок жінка-офіцер фортеці? Ні. Вночі, під синім світлом одинокого місяця, жінка тихенько прокрадається на Башту-кухню, щоб перевірити чи всі боєприпаси в порядку, і тихенько жуючи пухкий кексик, вона, під серенаду вічного голодного кота, з меленхолічною посмішкою дивиться, як біля одинокого місяця запалюються зірочки…


Така облога звісно несе у собі незворотні наслідки. Бо першими якраз і здаються жінки, які сидять в облозі з разом чоловіками. І уже нічні вартування Кухні-башти перестають бути прихованими. І уже далеко під ліжко полетіли електронні ваги, а в глибини шкафів — вузькі джинси та елегантні платтячка. Після карантину.


І понеслося. Рецептики у фейсбуці, рецептики в ютюбі, рецептики в інстаграмі. Кексики, пончики, тортики, пряники, печенюшки.


І офігівші від такого щастя, що привалило – чоловік, діти, та кіт за всі щоки топчуть смаколики, створені з стратегічних запасів карантинної облоги.

Чоловік, час від часу зиркаючи на дружину: «чому вона казала, що кухня то не її? Чому обманювала вісім років?». І протягуючи руку за черговим медівником, мимоволі кидає оком на округлі жінчині стегна біля кухонної плити. – «Хм, а нічо така попа. За два тижні. Майже Кардашян».


Жінка, то така істота, котра невідомо як здатна вловлювати думаючі імпульси чоловіка, на відстані.
- Ти щось казав коханий?
- Ні, дорогенька.
- Слухай, мене щось тиснуть ці шорти. Я сильно поправилась? – Після такого питання важливо щоб пауза була мінімальна. Краще щоб її взагалі не було. А ще краще, щоб відповідь була після слова «Слухай…».
- Ні кохана! Мені здається ти навпаки похудала. Я і переживати почав.

Після цієї милої бесіди, чоловік направляючись у спальню слідом за своєю Джульєттою і зиркаючи на її апетитні ляшки, думав «цікаво, це вже Кардашян чи ще треба два тижні?»
Жінка прямуючи до спальні, думала: «цікаво, він таки сліпий чи викрутився?» Повернулась назад і зустрічаючи погляд направлений вниз на її ляшки, вирішила: «сліпий….напевно».


Так падуть жінки, що тримають облогу зі своїми чоловіками.

Жінки, що гордо стоять самотньо в облозі – будуть триматись довше. Бо ну як карантин закінчиться завтра? А якщо в понеділок? А якщо 24 квітня? А якщо 24 травня? А якщо 24 липня?…. Пройшло декілька місяців. А пофіг. Моря не буде. Літо й так просране.

І?.... Рецептики у фейсбуці, рецептики в ютюбі, рецептики в інстаграмі. Кексики, пончики, тортики, пряники, печенюшки…


Є правда ще третя нечислена категорія жінок. Це відьми. У відьом, кількість походів на Башту-Кухню і промислові обєми освоєних стратегічних запасів холодильника, ніяк не відображається на округлості їх сідниць. Від слова Зовсім. Але відьми не впливають на загальну статистичну картину. Бо їх мало.


І що я вам скажу! Мільйони жінок, які почнуть створювати зміни в сідницях одночасно – то страшна сила. То гірше будь якого штаму вірусу. Бо це рішучий, самий однозначний і беззаперечний штам. Штам 90-60-90 — в пічку. Зустрічай штам – жінка-кексуня.


Спитаєтесь, а чоловіки? А хто їх буде питатись? Це по перше. А по друге. Якщо кожен чоловік, декілька місяців, буде спостерігати у своїй квартирі за неймовірною трансформацією своєї благовірної у чудо-кексик, а потім, після карантину, вийде на вулицю: кине на землю і затопче ногами ненависну маску, закине в найближчі кущі банку антисептика, вдихне на повні груди свіжого повітря і оглянувшись навкруги — побачить таких різних, але таких однаково медово апетитних чудо-кексунь – тоді його підсвідомість буде остаточно і безповоротно зламана. Але про це вам більше розкаже Фройд))

І настане вік округлих форм і смачних медівників


Не вірите?

А знаєте який еталон жіночої краси прийшов у світ після чуми 14 століття? Яких жінок на своїх полотнах зображували Пітер Рубенс, Рафаєль Санті, Сандро Ботіччелі та сотні інших художників? Жінок природніх, часто з розкішними формами, кров з молоком, жінок, що пашіли красою та здоров'ям. Це звісно не з тих причин, що я описав вище, бо це був жарт. З причин того, що чума 14 століття змінила світосприйняття у мізках. Більше стало цінуватись справжнє, цінуватись часто гіперболізовані еталони продовження роду, цінуватись життя, природність краси, в тому числі жіночого тіла, подих свіжого повітря, смак простої їжі, чистота відчуттів та емоцій. Люди просто захотіли більше справжнього і менше штучного. Наступила епоха Ренесансу, епоха Відродження.


Я не знаю, яка епоха наступить у нас. Але те, що ми почнемо змінюватись – впевнений. І як би ви жінки не змінились, ми, чоловіки, будемо вас любити. Таких справжніх, сексуальних, гарячих, які створюють такі смачнючі кексики та пончики.


P.S. Як добре, що мене не чули зараз феміністки. Бо вже б закопали нафік. Але до речі так дивно. Почався вірус і кудись щезли з інформаційного простору і вони, і борці за права секс-меншин, і ці дівчата з «Фемен» кудись поділись, десь не сильно чути Грету, а де ці різні антиглобалісти і всякі інші анти-лісти? Невже ми біля підніжжя піраміди Маслоу?))


P.S.2 пост з гумором,– прошу враховувати