Інет переповнений фото взуттям першої леді на зустрічі Зеленського в Канаді. Нет переповнений невдалими фото самої першої леді. Ціла стрічка в мемах, кепкуванні, злорадних дописах.


От чесно слово, ви зараз серйозно, хто це все постить? Ви в дзеркало давно заглядали? Вам не стидно кепкувати з зовнішності, з невдалого аксесуару одягу, з стилю жінки? Ви всі такі ідеальні, що прям затьмарюєте англійську королеву? Це що вами всіма керує?


Блін, навчіться розділяти мух і котлет. Якщо вам не до вподоби креатура Зеленського, його політика, то не опускайтесь до рівня бабок лузаючих насіння біля підїзду. Критика має бути конструктивною, а не рівня пацанів і тьолок з Привокзальної.


Та, ви скажете, цю традицію започаткував «Квартал 95», бла-бла-бла. Але коли дурнувата традиція була причиною для мавпування? Якщо хтось колись опускався до рівня кепкування з попередньої першої леді чи з помятого піджака попереднього Президента, це лише виводило низьку і рагульську характеристику гомопримітивутус критикуючого. Ви вирішили приміряти на себе це рагульське пальто? Тоді чим ви кращі?


Це жінка. Мене з дитинства вчили, що ображати жінку, тим паче публічно, тим паче за зовнішність, тим паче за одяг і т.д. є низько і недостойно чоловіка.


Ведіть себе достойно