Уявимо ситуацію. Ви, їдете в поїзді, скажімо Львів-Київ, на ділову зустріч. Серйозні питання, все таке. І тут вам посередині дороги приходить на телефон смс. — Так і так зустріч відміняється.

Уявили всю глибину вашої злості та роздратування? Всі грані вашого приниження?

А тепер уявіть собі борт урядового літака, що прямує рейсом Москва — Буенос-Айрес. Інструктований салон, монітори, відра з шампанським, чекісти в галстуках, мадами в негліже. На борту сам ВВП і вся його президентська рать:)

В куточку салону сидить такий собі невзрачненький, чекіст, що постійно поправляє свої великі окуляри, що спадають йому на носа. На столику перед ним лежить Айфон 12, у який він втупився невідриваючи погляду. Що ж там таке цікаве в тому айфоні? Глянемо ближче. На екрані сторінка Твітера Трампа.

Раптом лице чекіста стало повністю білим, за секунду зеленим, потім сіро-буро-малиновим. А ще за секунду ба-бах і кості чекіста наповнили салон літака неповторним звуком падіння.

Екран смартфону. Твіт Трампа:

1543510351.7449-300x277.jpg

«Виходячи з того, що кораблі і моряки не були повернуті в Україну з Росії, я вирішив, що було б краще, якби всі зацікавлені сторони скасували мою раніше заплановану зустріч в Аргентині з президентом Володимиром Путіним. Я з нетерпінням очікую значущою зустрічі, як тільки ця ситуація буде вирішена „, — написав Трамп.

Білий Дім. Кабінет Президента США. За столом сидить Трамп, в руках у нього експериментальний, в єдиному екземплярі айфон 13, в кому він щось старанно друкує.

- Postpone? — Трапм повертає голову назад, де за його стільцем, спершись на спинку і уважно спостерігаючи за текстом, стоїть нахилившись Помпео.

- Cancel, Donald. Cancel. — хлопає Трампа по плечі Помпео.

Київ. Адміністрація Президента. За столом з задоволеною міною на всі 32, сидить Порошенко. На столі Макінтош, на екрані появляються літері, що їх граціозно вибивають пальці на клавіатурі. Пауза, Enter. Полетів в простори інтернету твіт з банківської.

Screenshot_266-300x131.png

«Ось як діють великі керівники!».

Цей, дещо гумористичний текст, передає суть того що відбулось сьогодні, а саме відміну зустрічі Путіна з Трампом. Як висловився Песков, інформацію про це російська сторона взнала через Твітер Трампа.

Звісно це приниження, повідомленням через твіт. Ми не знаємо чи був телефонний звінок. Можливо й був, а можливо й ні. Трамп він такий. Особливо коли за спиною стоїть Помпео.

Віримо, що наші герої-моряки в швидшому часі повернуться в Україну. Маємо надію і віру в це і те що нам в цьому допоможе світова спільнота.

P.S. А от для Трампа то справа честі. Він підмахнув зло свого часу Обаму за проспаний Крим. А тепер і Трампа може хто підмахнути за протоку Керченську і Азовське море.

Автор: Богдан Кривень