Пропонуємо вам підбірку смачних продуктів створених ветеранами. Ми точно знаємо, що кожен з цих рецептів унікальний, створений у численних експериментах. Віримо, що ви обов'язково знайдете щось смачне та неповторне для вашого свята.

My Food

Для традиційного різдвяного столу вам точно знадобиться узвар та сухофрукти для куті. Їх можна купити у "My Food". Тут ще є багато смачненького, наприклад в'ялені помідори, хурма, а також наш фаворит – набори для глінтвейну!

censor_blogs_content_big.jpg

Ціна: узвар – 30 грн/100г.; набір для глінтвейну – 60грн/пачечка, 75г

Де замовити: https://www.facebook.com/Veteranofood/ або за телефоном +380 (67) 322 12 31

Cheesegard

Крафтові сири Cheesegard робить ветеран Павло Білоус. Павло розповідає: «Сири у нас з коров'ячого молока, копчені та не копчені, довго зберігаються, є з найрізноманітнішими спеціями, на будь-який смак (класичні, з прованськими травами, з сумішшю перців, дуже гострий Рилошквар, з горіхом, з м'ятою, з сумішшю карі, з чорним кунжутом, з сумішшю кмину та коріандр, з пажитником).

censor_blogs_content_big.jpg

Сири зберігаються до 1 року, виробники запаковують його у вакуумну упаковку та пересилають Новою Поштою в будь-який куточок України.

Ціна: 380 грн/кг.

Де замовити: https://www.facebook.com/cheesegard/

http://cheesegard.com/

„Гостина“

Тут ви знайдете копчене м'ясо та рибу від ветерана Олександра Морозова. В продажі є ковбаса, м'ясо, сало, рулети, а також дегустаційний сет, який містить два види м'яса, сало, ковбасу та рулет.

censor_blogs_content_big.jpg

Ціна: 800-1100 грн. (дегустаційний сет вагою від 2.5 кг до 3.5 кг.)

Де замовити: https://www.facebook.com/gostuna/



Honeyrs

Крафтовий алкоголь: карпатська гараппа, медовий калган, карпатський джин.

censor_blogs_content_big.jpg

Карпатська Граппа. Виноградна лоза, на якій настояний медовий самогон, передала йому все те, що мала б передати виноградній ягоді. При вживанні спочатку відчувається смак фруктів (особливо абрикосу), але в кінці домінують вже виноградні ноти.

Медовий Калган. При вживанні напій повільно та дуже різноманітно розкривається. Солодкий, дуже зігріваючий, але не пересолоджений. Відчуваються ноти кропиви, горіхів та меду з трохи цитрусовим фінішем.

Карпатський Джин. Має класичний для джину присмак ялівця. Але завдяки чорниці та меду має солодкуваті ноти та дуже цікаво розкривається в традиційному коктейлі із тоніком.

Ціна: 350 грн/ пляшку 0,5

Де замовити: https://www.facebook.com/Honeyrs-109453517393541/

Крафтовий сидр „Капітан горобець“

Справжній слобожанський сидр. Подейкують, що для його створення ветерану АТО і майстру ножового бою Олександру Воробйовиому знадобилось півроку експериментів, щоб винайти свій унікальний рецепт.. Сидр виготовляється із органічних яблук вирощених на фермі на Слобожанщині. В асортименті є два сорти сидру: „Солоденький капітан“ (напівсолодкий) та „Сухий капітан“ (сухий).

Ціна: 100 грн/ 1 літр

Де замовити: https://www.facebook.com/captaincider/



Випічка від кафе „На підвіконні“

Кафе „На підвіконні“, засноване ветераном АТО Юрієм Яремовим та його дружиною і волонтеркою Марією Яремовою. Тут ви можете замовити смачну авторську випічку. Асортимент надзвичайно різноманітний: торти, рулети, чізкейки, тістечка, пироги та випічка. Доставка у будь-який район Києва.

censor_blogs_content_big.jpg

Ціна: 450-720 грн/ 1 кг торта.

Де замовити: https://www.facebook.com/kafe.na.pidvikonni/

Кава з „Бандерівського схрону“

Зелене кавове зерно обсмажують та створюють суміші-купажі, щоб підкреслити особливості кожного сорту кави. Наразі можна замовити сім купажів, які відрізняються міцністю, ароматом, наявністю або відсутністю кислинки тощо. Можна придбати як мелену, так і в зернах.

censor_blogs_content_big.jpg

Свіжообсмажену каву надсилають Новою Поштою або Укрпоштою, або віддають з рук в руки у Івано-Франківську!

Прибуток з продажу кави йде виключно на утримання Будинку ветерана „Бандерівський Схрон“. В зв'язку з кризою у державі Центр перебуває у складному фінансовому становищі, тому прибуток з продажу кави зараз дуже важливий.

Ціна: 48-65 грн/ 100 г. залежно від сорту. Для учасників війни, волонтерів та гуртових покупців є гнучка система знижок.

Де замовити: https://www.facebook.com/KavaZiShronu/

І пам'ятайте, що підтримуючи малий бізнес, а особливо ветеранський, ми не тільки отримуємо унікальний крафтовий продукт, але і допомагаємо ветеранам розвивати свою справу тут у мирному житті.

Нагадаємо, зараз триває флешмоб „БезБроні“ #підтримай_ветеранський_бізнес. Використовуйте цей хештег, щоб залишати відгуки та рекомендувати друзям товари та послуги від ветеранів.

Джерело: Без Броні: єдина база ініціатив для ветеранів"