Проєкт «Без Броні – єдина база ініціатив для ветеранів» організовує ветеранський онлайн-нетворкінг «Від граблів до драбин: правдиві ветеранські історії». В суботу, 20 червня, протягом дня ветерани АТО/ООС ділитимуться історіями власних злетів і падінь на шляху до початку власного бізнесу, ведення громадської діяльності, створення ініціатив, культурних проєктів тощо.

Ветерани, які почали щось нове по поверненню з війни, говоритимуть не лише про історії успіху – вони не побояться й розказати про невдачі та «граблі», на які довелося ступати. У форматі «свої для своїх» немає місця даремному вихвалянню, тож ветерани говоритимуть про всі невдачі та дрібні факапи, які спіткали їх на шляху до мети.

Після кожного виступу ветерани спілкуватимуться з глядачами трансляції та відповідатимуть на запитання побратимів. Протягом дня ветерани, громадські активісти та небайдужі громадяни з усієї України матимуть можливість віртуального нетворкінгу, де кожен зможе знайти однодумців, потенційних партнерів або навіть інвесторів.

censor_blogs_content_big.jpg

Участь у нетворкінгу безкоштовна за умови попередньої реєстрації за посиланням: bit.ly/Bez-Broni. Детальніша програма заходу з'явиться на сторінці події у Facebook зовсім скоро. Слідкуйте за оновленнями!

Інформаційний партнер онлайн-нетворкінгу «Від граблів до драбин: правдиві ветеранські історії» – UA: Суспільне мовлення.

Нагадаємо, у квітні проєкт «Без Броні» організував триденний онлайн-інтенсив для ветеранів, які починають власну справу, щоб допомогти початківцям уникнути помилок. Навчання відбулося онлайн, де фахівці своєї справи надали ветеранам прості та дієві поради «без води» щодо PR, юридичних та фінансових аспектів відкриття власного бізнесу.

Проєкт «Без Броні – єдина база ініціатив для ветеранів» виконується ГО «Студена» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).Источник: https://censor.net.ua/b3201437