Голова комісії з міжнародних справ Ради Республіки Національних зборів Сергій Рачков раніше заявив, що парламентарії готові надати об'єктивну інформацію про ситуацію в країні

Білоруські парламентарії готові робити додаткові кроки для розвитку конструктивної співпраці з тими, хто відповість взаємністю. Про це заявила у вівторок голова Ради республіки Національних зборів Білорусії — Наталія Качанова в інтерв'ю телеканалу «Білорусь-1» .

«У нас було достатньо багато звернень, до наших колег-парламентаріїв ЄС. Ми просили, щоб вони почули нас:» Послухайте від нас інформацію, з перших вуст, інформацію про те, що відбувається в нашій країні ". Є, звичайно, зрушення в цьому питанні: сьогодні парламентарії і Франції, і Італії готові з нами працювати і почути те, що відбувається в нашій країні від нас, — сказала вона. — Адже ми не самозванці, ми ті люди, які працюють в Національних зборах Республіки Білорусь, і тому ми будемо робити все для того, щоб конструктивно співпрацювати з усіма, хто буде йти нам назустріч ".

Раніше глава комісії з міжнародних справ і національної безпеки Ради Республіки Національних зборів (верхньої палати білоруського парламенту) Сергій Рачков заявив, що парламентарії в Білорусії відкриті до взаємодії з європейськими колегами і готові надати об'єктивну інформацію про ситуацію в країні.