За останні декілька місяців побував в Німеччині, Польщі, Чехії та Туреччині.

Волонтерська діяльність та небайдужість до України примусили звернути увагу що до, присутності Української активності в цих регіонах.

Виявилося, що Українські діаспори чималенькі, церкви, об'єднання — все працює, майже без інформаційного фону.

Як по мені, присутність Української символики занизька, навіть в національні свята. Чи то не продаються речі з украінськими «логотипами», чи дорогі, чи я зашвидко проїхав по містах, та не вспів всього побачити. Часу проводити маркетинговий аналіз — не було.

Повернувшись додому я вирішив зробити подарунки своїм закордонним українським друзям, до Дня Незалежності та купив декілька блайзерів різних кольорів, с тризубами.
Думка, про те, що на день Незалежності України, побратими заробітчани, туристи та вже місцеві українці, хоча б в деяких містах, могли б з'явитися в символиці, показати свою присутність, побачити одне одного, можливо познайомитись або хоча б отримати відчуття сильного братства, — не залишила мене байдужим.


5b6c7b9fd4e80.jpg



Ось що я зробив:

1.По Інтернету знайшов пропозиції національного патріотичного одягу вітчизняних виробників, де доречі блайзери, що я купив по 10$ коштують майже вдвічі дешевше

2. Дізнався на пошті скільки коштує адресне відправлення та в яки строки доходить посилка. Також дізнався про доставку у офіційних перевізників

3. Порівняв ціни, порахував витратну частину та зробив висновок, що навіть в Німеччині можна мати Українську символіку за Українською ціною. На прикладі блайзерів, що купив друзям, виходить близько 8 — 10 Евро

4. Щойно швиденько зробив «паганюсенький сайт» але з реальними фотографіями та розрахунками , де виклав декілька прикладів найдешевших, якісних пропозицій блайзерів з символікою, які можна отримати в Европі по українській ціні.
http://patriotyka.of.ua


Моя пропзиція що до допомоги організації флешмобного Дня Незалежності України, для Українців за кордоном (Німеччина, Чехія, Франція, Італія, та можливо інші Європейськи держави, де Українці більш-меньш об'єднані), які мають бажання на свята бути одягненими в національну символику:

- зробити сумісні замовлення (по 5-10 одиниць) що дасть змогу отримати оптову ціну від виробника
— вказати одну адресу фіз.особи, офісу діаспори чи адресу Української церкви у Вашому місті, що значно знизить витрати на доставку

- отримати символіку за ураїнською ціною
— на свята разом виходити в національній символиці, знайомитись, підтримувати одне одного, ділитись добром та новинами

P.S. А ще, користуючись своїми волонтерськими амбіціями, пропоную додати 1 Євро до кожної речі на збір дітям воїнів АТО, дітям які потребують підтримки в результаті війни на сході України. В якості особистого вкладу, на період цього експерименту зобов'язуюсь прикласти зусилля, для якісної організації, що до придбання символіки у виробників, перевірки якості під час отримання, маркування та відправлення до Вас, так щоб все прийшло вчасно та згідно очікувань.

Скоріше за все життя цього сайту та флешмобного експерименту закінчиться після свята, але навіть, як що ми таким чином допоможемо хоча б однієй дитині, — це вже велика справа!

Щоб встигнути до Дня Незалежності, маємо лише 4 дні для найекономніших варіантів організації доставки за допомогою УкрПошти — до адреси (доставка до 10 днів)

та 10 днів для замовлень з доставкою офіційними автобусними рейсами (2-3 дні, в залежності від дня відправлення)

Отже, нижче викладаю декілька пропозицій на сайті, та чекаю Ваших звернень по Вайберу за номером: +38 093 349-44-55

Чекаю на ваші запити, та пропозиції!

Слава Україні!

Разом Ми — Сила!

На прикінці експерименту буду мати за честь викласти на сайті імена всіх, хто приймав участь та надав свою згоду що до публічного висвітлювання.

Всім добра!

З повагою, Август Зборовський.