Жидобандерівці кремлівському хуйлу!

Ти, хуйло, шлімазл мокшанський, Насрали брат, Ґіргкна ховер та залупи Арафата секретар! Кожен твій солдат ест іст саме погане менешене! Ґей евек із Донбасу, Сирії та Криму. Забирайся у свою Москву міт водка, міт шармукім, міт йоб твою мать, міт «русские партии»! Не будеш, бен зона, жидобандерівців під собою мати. Твого війська ми не боїмося, Джавелінами та F-16 будемо битися з тобою. Азой філ «Бояришник» золсту ойстрінкен!

Саратовський ти шлеміль, тверський шмок, ленінградський шмекеле, рязанський шмендрик, володимирський шмеґеґе, Великого та Нижнього Новгороду ґанав, замкадівський поц, кадировський хуєсос, Ігоря Івановіча Сєчіна заїн. Трефова ти морда, некошерна срака, чорний собака! Золст лебм – обeр ніт ланґ, бо смокчеш хамасівський пін до самих гланд!

От так тобі жидобандерівці висловили, ґевер намух. Не будеш ти і хумус ізраїльський із українського нуту терти. Тепер кінчаємо, числа у нас різні, бо календарі різні маємо, а тебе, свиня, у сраці маємо. Рік йудейський — 5779, християнський — 2018, день — 21 тевета та 29 грудня, а ти, підарас, кіш ін тухес нас!

Підпис не ставимо, бо Четверта індустріальна революція та всі інші зміни, які відбуваються наразі у житті людства, знижують роль особистості та виводять на перше місце у геополітиці поняття мережі, до якої ми і належимо!