Пам'ятаєте я опублікував крутецьку типу рекламу Ботанічного саду ім. М.М. Гришка? Вона, виявляється, не поодинока.

Цього разу пропоную переглянути відео про Інститут фізики НАН України. Він знімався у декілька етапів і, якщо мені не зраджує пам'ять, зйомки почалися ще у 2016 році.

Трохи ніяково це публікувати, бо я теж потрапив у кадр. Але з поваги до авторів відео та до своїх колег, що рухають науку в нашій країні, закарбую фільм у свій блог.


Загалом, науковців та напрямків досліджень в Інституті на порядки більше, але, сподіваюсь, ці 5 хвилин хоч трошечки дали Вам уявлення про будівлю, що розташована на Проспекті науки, 46. Щовесни тут проводяться безкоштовні екскурсії по лабораторіям в рамках «Фестивалю науки». Завжди раді.

Дякую зусиллям небайдужих, а саме режисеру фільму — Андрію Литвиненку, оператору — Денису Фурдину, проектам Sciences.in.UA та Docutoloka, а також МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК УКРАЇНИ. Окремо вдруге тисну руку Dmytro Rumiantsev.

Також вдячний своїм колегам — Олені Фесенко, Андрію Дмитруку, Павлу Голубу, Сергію Креденцеру, Євгену Шинкаренку, Владиславу Кавеліну, Анні Черьопкіній, Олексію Федорусу — за те, що зголосилися взяти участь у зйомках.

Переможемо.

P.S. Якщо Вам цікаво слідкувати за подібними роботами — підписуйтесь на сторінку Наука переможе.

Фото до статті взяв тут.