Вітаю, сьогодні хочу продовжити розповідь про усім відому секту Духовний центр «Відродження».

Так, 17 березня 2020 року Президент України Володимир Зеленський разом із Кабінетом Міністрів України прийняли рішення оголосити по нашій державі карантин, у зв'язку із чим, майже усі заклади по нашій країни зупинили свою діяльність з метою недопущення поширення нового вірусу COVID-19, а синоди православних церков прийняли рішення про посилення заходів дезінфекції у релігійних спорудах та під час богослужінь.

Однак, чомусь «Апостол» Володимир Мунтян, разом із своїми пасторами, будь-яких дій для боротьби із «короновірусом» не вживає, хоча, він все ж таки провів служіння проти поширення COVID-19 у світі, але результат, як ми бачимо, нульовий (чи «Апостол» «погано» помолився, чи як завжди, за словами пасторів, у нас не вистачило віри).

При чому на головному сайті ДЦ «Відродження» не має жодної новини про поширення COVID-19 у світі, хоча й воно не дивно, «Апостол» же не міг підвести у своїй молитві проти «якогось вірусу», але який суттєво зіпсував квартальні плани грошових надходжень від вірян, як в Україні так і в світі.

8rNu7GZ1cpx9nZOQZMMu1Z_C82nhG7kd7zmaPO2jkAzMFwoS3eohbNExyQMjvKwsAFB2MrDo-ln77c5Bn94mVDhS_GP6eHeUwVj74p23dqTcpRGXcTSaRzsj7VpemAu0CCmtB6c niPow38ZGHhKaNwlXpTMvscuwQBBRCPJL53GcxMT6YSZkIjcunpk82lHsE9lqTAn3b-1PQyZqc8zosaAsZiNIR00GQIteMw8momOqz8EnwUajcwnlrzda3h1rsuYrwtiZDM_yfM

І тепер перед Володимиром постало важке питання: «немає прихожан – немає грошей». Йому ж, як нікому іншому вони потрібні для забезпечення безбідного проживання власної родини за кордоном, купівлі нових автомобілів, мотоциклів тощо.

От він посидів, поміркував та вирішив: дати вказівку пасторам продовжити служіння у звичайному режимі, а сам перекваліфікувався
на проведення власних Інтернет-трансляцій, щоб поменше контактувати
з «його любими прихожанами». Однак, не дивлячись на всі його старання його прибуток все ж таки почав зменшуватися.

Після довгих роздумів «Апостол» вирішив для відновлення потоку грошей від власного духовного центру провести повторний курс для прихожан під цікавою назвою «Партнеры Бога», що складається із серій «Деньги», «Жертва», «Кто такой партнёр» і так далі.

RwXej4vvVOYwJc7BK11z5_91fGf-WTQG8KmhTAjkwpC926vXXsN0YoD8_4D9jwSaALWd8B7vTaorllre3JTaNSpNqmpwzxoJ7Zl_YgxMtIGzTzJREfdVYmOs1Fy40woSAQJ7Va0

CjyDOuUqoZRrkyVzsg-zpKbC0IxOiCvL5XYPy3wiqbUcKU5zdOJQvEuu8Ja6sfLdQzZQJGB7_m5re2toGBD29P22h9uKmT5Co4oihpwMD7PPq7fa59Dv4oZY6TwBU3LvHjgY5Hk

Ось так, себе він береже, намагається не втратити гроші навіть за таких обставин, а на власним віруючих йому банально начхати, що вкотре підтверджується такими його діями.