Найбільшим пропагандистом фашизму та нацизму в світі наразі є Російська Федерація в особі її громадян та керівників.

І це не образний вираз. Вони буквально просувають той самий фашизм та нацизм: Гітлер, зігі от ето всьо. Вони зробили все, щоб про них не забули, і щоб вони стали привабливими.

Чому? Вони начебто по Сталіну та СРСР угорають? Як вони можуть нацизм пропагувати?

Вони поділили світ на два табори: на радянсько-православно-імперський з хоругвами і портретами Берії та Миколи Другого в одній шерензі. А на іншому боці у них фашисти та нацисти, які засіли в Україні, США та ЄС. І сюди ж опозиційно налаштовані громадяни РФ відносяться. З них також нацистів ліплять. А потім вони сумно співають пісні «Мамочка, я не зігую».

І от коли ти абсолютно нормальних людей роками називаєш фашистами та нацистами, ці нормальні люди починають замислюватись «От мене називають фашистом, а я ж нормальний, отже може фашизм не так уж і погано».

Принаймні вже ніхто не соромиться жартувати про Гітлера та зігі. Бо це стало нормою. Завдяки Росії у нас тепер Гітлер і зігі норма.

Фашизм та нацизм перейшли з категорії найтрагічніших історій людства в інтернет-меми.

Геббельс зараз би розцілував Путіна, його оточення та його виборців. За наймасштабнішу та найуспішнішу піар кампанії по відмиванню іміджа нацизма.

Загралися у біполярний світ, уроди. Потім будуть відгрібати.

Зігулєчка.

c0e63bfc30-1350539405.jpg