П'ятого вересня в Україні офіційно розпочалася виборча кампанія, участь в якій, в якості кандидата на посаду депутата Житомирської обласної ради вирішила прийняти голова Житомирської обласної Спілки поляків України Вікторія Лясковська-Щур.

P/s: Пані Вікторія вже не вперше намагається потрапити в обласну раду, але досі все було марно.

Зрозумівши вподобання місцевого електорату на прийдешніх місцевих виборах В.Лясковська-Щур вирішила потрапити до партійних списків лідерів місцевих перегонів «Слуги народу», не дивлячись на те, що в середовищі членів свого товариства Щур регулярно критикує політику Президента України.

Про її скандальний характер, пихатість, грубість та жагу до наживи відомо всім, хто хоч раз з нею перетинався. Навіть Генеральне консульство Республіки Польща в м.Вінниці відмовилося співпрацювати з «пані Вікторією», не бере участі у заходах Житомирської обласної Спілки поляків України та не фінансує проведення культурологічних заходів.

Можливо саме тому, та з метою покращення своїх статків В.Лясковська-Щур намагається потрапити до обласної ради від «Слуг народу», сподіваючись що депутатські повноваження відкриють їй «нові можливості та перспективи».