У влади знову загострення, знову згадали про воду до Криму. Тепер Арестович у інтерв'ю виданню Телеграф знову поширив тезу, що воду в Крим можна обміняти на мир на Донбасі. https://www.radiosvoboda.org/a/news-arestovych-voda-krym/31295848.html

Як відповідь Арестовичу процитую Чубарова «Заяви в українському політикумі про можливу подачу води в анексований Крим – це спроба дізнатися реакцію суспільства на можливість поступок Росії». https://www.radiosvoboda.org/amp/news-chubarov-krym-voda/30475828.html

Мені цікаво, нам кожного року влада буде сцяти в очі з тими самими дурними ідеями?! Рік пройшов, а вони далі пробують втюхати нам політичну лапшу.

Воду в Крим? Крим деокуповано? А влада збирається погоджуввтись з тезами окупаційної адміністрації Криму, що Україна має виплатити компенсацію за Крим?!

До чого цей цирк навколо води? Хочете визнати Крим російським чи надієтесь, що РФ напише в договорі, що Крим український?!

Ну і РФ не визнає себе учасником війни на Донбасі, то що в договорі ви збираєтесь підписувати? На слово кремля просто повірите?

Чи може влада дискусією про Крим бажає прикрити якись інформаційний факап? Цікаво який?