В першій статті показав, що для окупанта є гострою проблема забезпечення водою окупований півострів, задля чого вони готові навіть мріяти про атомні установки з опріснення води. Тому давайте розглянемо куди зникає вода.

«- Сегодня у „Титановых инвестиций“ есть лицензия на забор 48 тысяч кубометров в сутки. У Крымского содового завода вообще пять лицензий.» (стаття Напьемся из моря?)

Води їм не вистачає на населення???

Я нагадаю, що в Україні норма споживання води на день холодної води 2,4 м3 на особу (за наявності централізованого постачання гарячої води) або 4,0 м3 на особу (за відсутності централізованого постачання гарячої води), Та постачання гарячої води 1,6 м3 на особу. (Норми споживання)

Тобто один тільки завод Титан споживає відповідно як 12 тисяч жителів (за наявності централізованого постачання гарячої води) або 8,571 тисяч жителів (за відсутності централізованого постачання гарячої води) на добу.

Це ще не рахуючи, що вони мають плани будувати новий цех на додаткові 80 тисяч тон продукції.

«Проект „Титан-3“ — это строительство третьего цеха по производству диоксида титана сульфатным способом по усовершенствованной современной технологии. Он будет производить 80 тысяч тонн продукции в год. В программе развития промышленного комплекса Крыма на 2015-2017 годы предусмотрено строительство за счет внебюджетных средств (11,8 миллиарда рублей) цеха по производству пигментного диоксида титана. Правда, реализация этих планов будет зависеть от финансовых возможностей производителей.» (Сода до востребования)

Тобто, якщо буде вода, то можна буде будувати і завод, чому б і ні?

Тепер давайте розглянемо завод по виробництву соди.

Згідно даних окупантів «Крымсодовый завод» — до 9 тысяч кубометров в сутки. 2,5 тисяч жителів (за наявності централізованого постачання гарячої води) або 1,607 тисяч жителів (за відсутності централізованого постачання гарячої води) на добу.

«- На долю армянского филиала „Титановые инвестиции“ приходится 99,7 процента объема промпроизводства Армянска. В прошлом году предприятие реализовало продукции на 5,8 миллиарда рублей (11 процентов объема по республике). Аналогичная ситуация в и Красноперекопске, где бюджетообразующие предприятия „Крымский содовый“ и „Бром“ в 2014 году реализовали продукцию на 8,9 миллиарда рублей (14 процентов) и перечислили в бюджет города 175,7 миллиона рублей.» (Химпром)

Тобто 25 відсотків економіки Криму забезпечували 3 заводи, які не можуть працювати без води.

Шмигаль та Арахамія, алло!!! Кому ви брешете про турботу про населення???