Любите читати коментарі під статтями? А Ви завжди впевнені, що коментар Ви правильно зрозуміли і що автор коментаря не втюхує Вам пропаганду?

Сьогодні я Вам розкажу про користувача, який іменує себе Віктор Іванович Онищак. Може він якийсь троль, релігійний фанатик-початківець або просто «пацієнт», не знаю, але мене зацікавило те, як він подає свою ненависть до євреїв, апелюючи до християнської віри, а також як втюхує антиукраїнську пропаганду(не в усіх він своїх коментарях прямолінійно висловлює).

Тож я почну з того коментаря, який я замітив.

5b3f64ce6d27d.png

Коментар мені видався якийсь підозрілий, і я вирішив подивитись, що то за персонаж.

І тут я звернув увагу на допис про євреїв, Україну, переворот...

5b3f5b8d7e776.png

Єврейська демократія??? Майно все належить євреям??? Євреї організували державний переворот??? Євреї організували втрату Криму і війну на Донбасі??? Це наскільки треба бути хворим, щоб таке нести???

Але Ви ще раз уважно прочитайте той текст, там не тільки антисемітизм. Там є протиставлення демократії і «вивчання науки Бога», і спекуляція з знаєш «Божу науку» -- говориш «правду», ще там є «державний переворот»-- дивно що ще про хунту не згадав))).

В коментарі під пропагандистською публікацією на сторінці його друга, він звинувачує російських та українських євреїв в подіях Революції Гідності та війні з Росією.

5b3f5bcfb3bc6.png

Він ще мабуть в масонів вірить,... як без них?... ))), ну я майже вгадав, він ще пише, що соціалізм, комунізм, демократія, фашизм, концтабори то все єврейські повчання, -- no comments.

5b3f5c9f10a36.png

Але дядька не зупиняється, він же і про український народ не забуває.

5b3f5cd107310.png

Та він прямо «релігійний кисільов», ну як інакше.

5b3f5e24818df.png

Ну і пропаганда: тобто цей чудік називає наших солдат безбожників, бо вони пішли захищати країну від агресора. І це не один такого роду пост.

В наступному скріншоті він вже нахабно маніпулює «Божими законами» на противагу патріотизму та гідності.

5b3f5f30c6a3a.png

Не забуває він і про тему міграції пхати усюди.

5b3f5f973fecb.png

Для коментарів під статтями він використовує не тільки Фейсбук, для прикладу на сайті gazeta.ua, де він називає наших солдатів підлабузниками і закликає де-факто покинути фронт і змести владу.

5b3f5fddc8f64.png

Ви подивіться на цю пропаганду, як він виправдовує агресію рашки. Та кисільов курить в сторонці.

5b3f60231135b.png

А тут вважає Крим територією рашки, вважає, що зараз немає держави України і ще наїжджає на кримських татар.

5b3f605cc0127.png

І подивіться знову на перший його коментар

5b3f64b02bef7.png

Цей пацієнт пхає усюди релігію і не завжди прямо показує свій ідіотизм, інколи навіть прикривається патріотизмом. Те, що він якись російський троль або ненормальний це зрозуміло. Питання не в цьому, а в тому, що ВИ зрадофільчики лайкаєте все (в тому числі коментарі під статтями), де про владу чи взагальному про політиків щось погане написано, не думаючи, що Вами просто маніпулюють і на Вас відпрацьовують свої брудні методи. Перед тим як щось лайкати чи поширювати --- думайте, бо як мінімум Ви даєте пропагандистам інформацію, в якому напрямку їм потрібно змінювати свою пропаганду, щоб отримати певний результат. Думайте.