Тактика Шарія завжди була примітивною. Акція-скандал-піар. За рахунок бійок і провокацій він підвищує вартість свого політичного бренду. А всі, хто сьогодні шейрить і обговорює як недопустити реваншу, побити учасників проплачених акцій «шарієвців» — ви всі йому тільки допомагаєте. Він використовує технологічний інструмент вулиці...Якщо хтось його створив, то завжди знайдеться той, хто захоче його використати. З російського боку..

Що робити?

1). Максимальний ігнор. А також банально застовпичити за собою найбільш піарні вуличні точки біля ОП, Кабміну, Майдан.

2). Дискредитація його аудиторії з використанням діджитал-інструментів. Спілкування з нею його мовою — інтелектуального гопніка.

3). Максимальний збір інформації про його команду. У діджитал-тім Шарія є дуже цікаві люди...для правоохоронців. Як і в партії з Автомайданівським минулим. А ще вони в Росію на тренінги їздять.

4). Вживлення людей у його політсилу (це і так робиться) та максимальний злив документації як в ЗМІ так і до правоохоронців. Там точно є цікаві транзакції.

Для всього цього потрібна воля «слуг народу» і кварталу 95. Але там схоже в певних владних кабінетах зацікавлені у співпраці з червоними кульками.