Трішки позитиву. За інформацією видання Кореспондент в Україні поступово зростають зовнішні інвестиції в економіку. Якщо говорити мовою цифр, то з початку року в Україну надійшло $44,791 млрд. Звичайно, це дуже добре для економіки. І рівень інвестицій поступово зростає.

Що не скажеш про «брата» нашого меншого, про прикру помилку Київської Русі. Там станом за перше півріччя 2016 року кількість зовнішніх інвестицій в економіку РФ склало приблизно десяту частину від аналогічних українських. І це спад приблизно на 3% в порівнянні з 2015 роком, котрий, у свою чергу, показав спад інвестицій на понад 90% в порівнянні 2014 роком. Через ситуацію, коли одне самозакохане хуйло вирішило показати світу зуби, РФ вже 3 роки не входить в ТОП-25 найпривабливіших країн з точки зору інвестиційного клімату, російська економіка за три роки втратила понад $250 млрд. на інвестиціях та понад $400 млрд. на різниці в ціні на паливо.

Знаю, що рахувати чужі гроші то є не добре. При тому що у нашій країні теж далеко не все добре. Однак тенденція покращення у нас та погіршення у ворога не може не радувати. І це не рахування чужих грошей, а просто підсумки статистики. До речі, передайте ватнікам, що путін все-таки всіх переграв. Особливо свій народ.