На Фестивалі «Живи Активно!», який відбудеться 7 вересня у Парку ім. Т.Г. Шевченка кияни зможуть просто серед дерев і квітів дізнатися рівень цукру в своїй крові, зробити електрокардіограму, виміряти тиск, отримати прогноз ризиків щодо розвитку хвороб серця і судин і отримати інші консультації лікарів. Вас чекають майстер-класи, лекції, кабінет вимірювання та багато розваг для дітей.

Захід пропонує разом пройти шлях від розуміння небезпечних симптомів до простих та ефективних рішень – профілактики та лікування. Усміхнені й приємні кваліфіковані лікарі будуть раді відповісти на ваші запитання. Вони розкажуть, як вести здоровий спосіб життя та зберігати гарне самопочуття в будь-якому віці.

Ви зможете поспілкуватися з кардіологом, дієтологом, ортопедом, сімейним лікарем, окулістом, алергологом та лікарями інших спеціальностей.

Фестиваль «Живи активно!» — це можливість дізнатися та визначити:

Крім того, можна пройти тестування:

На майстер-класах і відкритих заняттях досвідчені інструктори розкажуть, як фізична активність допомагає зберігати когнітивні функції. Вони допоможуть обрати оптимальний або просто найцікавіший для вас вид занять.

Зпрошуємо:

7 вересня з 12.00 до 17.00

Парк ім. Т.Шевченка

Вхід вільний!