5d3802f4f359b.png

5 липня цього року, в Закарпатську область, Президентом призначений новий Губернатор- Ігор Бондаренко.

Новий Губернатор покликаний, за завданням Президента, навести нарешті в області порядок, вичистити її від старих схемщиків і розкрадачів, нормалізувати умови на території ввіреної йому області для роботи як державних, так і приватних підприємств, зробити все можливе, для залучення якісних іноземних інвестицій в регіон, зі створенням нових робочих місць та розбудовою інфраструктури.

На прикладі існуючої і актуальної для економіки Закарпатського регіону зараз проблеми з Мужіївськім, Береговський та Квасівськім Родовище в Закарпатський області (підприємство ТОВ «Закарпатполіметали») в розвиток якого, прямо зараз, готовий капітально вкладатися великий британський інвестор Gofer Mining, що відноситься до конгломерату Barclay, з метою будівництва в регіоні найбільшого нового сучасного гірничо-збагачувального комбінату з комплексної переробки руди та виробництва кольорових металів, зі створенням 5000 робочих місць та інвестуванням в розвиток інфраструктурі регіону, інвестиційним планам і діяльності якого заважають місцеві «царьки», розкрадаючі Закарпатський регіон вже не один десяток років.

Як вже писав раніше, див. статтю «Про пріоритетний розвиток регіонів» за посиланням: https://www.facebook.com/100008838644062/posts/206... місцева «еліта», всіма доступними їй способами, які часто незаконні, на догоду своїм дрібним приватним інтересам, гальмує розвиток регіону, не пускаючи туди легальні великі британські інвестиції.

Місцева влада, за інформацією що до нас надішла, намагається підім'яти родовища під себе, лобіюючи інтереси своєї компанії Avellana Gold (нібіто американський «інвестор», а за нашою інформацією, просто дрібна підставна компанія (кіпрській офшор), негласно контрольована екс-міністром часів Януковича — В. Захарченко), яка зараз активно намагається перешкоджаті Британський інвестіціям в Україну.

Діяльність шахраї здійснюють через місцевого громадянина Миколу Гожик, якого, імовірно, поставили «куратором» схем на місцевому ринку видобутку.

Стосовно прічетності одіозного В. Захарченко (який втік та переховується разом з Януковичем від українського правосуддя на території Росії), слід Зазначити, что схему Із доведення місцевими комбінаторами до банкруцтва ТОВ «Закарпатполіметалів», яке мало ліцензію та видобуток золота біля с.Мужієво в Закарпатській області, з подалі заволодінням золоторудних Родовищ, Віталій Захарченко не всттиг завершити лише через революцію Гідності, провівши останні дії в авральному порядку на початку 2014 року.

У світлі нового виданого Президентом Володимиром Зеленським указу № 542/2019 «Про заходи щодо протидії рейдерству», на прикладі цієї ситуації з проблемами в Україні брітанського інвестора Gofer Mining (Barclay), ми всі маємо можливість подивитися, як новий керівник Закарпатську області Ігор Бондаренко впорається з покладеними Президентом на нього обов'язками, відновить законність, наведе порядок і створить умови для розвитку Закарпатської області, в тому числі і для вільного заходу так необхідних сьогодні Україні прозорих зарубіжних інвестицій.

Чекаємо реакцію Обласної антирейдерської комісії і нового керівника Управління СБУ в Закарпатській області Івана Рудницького. Пора наводити порядок. Регіонам потрібен розвиток!

5d380311b90dd.jpg