Ну що ж, шановні колеги, дочекалися і ми нарешті реформ на нашій вулиці.

Реформ, які повинні були бути зроблені в цій, втім, як і в будь-який інший країні, що розвивається, в першу чергу — це реформи в економіці.

В інтерпретації нового Гаранта, це: «реформаторські законопроекти, які сприятимуть розвитку малого та середнього бізнесу, а також інвестиційні вливання».

Звучить, що треба.

Чітко і конкретно, як шаблею махнув.

І продовжив: «Малий та середній бізнес — це кров для організму країни. Що може зробити влада? Влада может не заважати, а лише допомагати».

На цій фразі так тепло стало на душі, що навіть сльози на очах навернулися, і мало не навернувся навздогін келих п'ятирічного грузинського ... тому що в крайні минулі 27 років, я бачив лише процес, коли держава пила кров, викачуючи її з тіла бізнесу.

І пронеслися в мить перед очима моїми:

Без вини убієнні Системою блокування податкових накладних компанії з реального сектора економіки. /Систему цю впровадив член команди нового Президента- пан Данілюк, яким Гарант дуже пишається. До речі, подумайте про це в кабінці перед бюлетенем/;

«Новий реформатор» з Зе команди згадався відразу — економіст Гетьманцев, широко відомий і послідовний противник введення так необхідного бізнесу Податку на виведений капітал, який дозволить малим і середнім компаніям направити свої кошти на розвиток підприємств і створення нових робочих місць.

Також я ніде не бачив щоб в економічній програмі Зеленського, було підняте питання про існуючу проблеми відтоку оборотних капіталів малих та середніх компаній, внаслідок функціонування Депонування на ПДВ рахунках.

До речі, як і саму конкретну ЗЕ економічну програму теж не бачив ... /На замітку, запровадив це депонування, свого часу, Яценюк і Ко, який особисто, в порушенні регламенту, протягнув законопроект, який призвів до відтоку коштів з економіки;

Так само стало цікаво, як формування інвестиційного клімату і інвестиційні вливання, озвучені Президентом, корелюють хоча б з таким свіжим прикладом, коли всесвітньо відомий інвестор Barclays, який виступив з так необхідною українській економіці інвестиційною пропозицією на суму 250 млн. фунтів, яка передбачає інвестування коштів в видобуток поліметалевіх руд на Закарпатті, створення 5000 вісокооплачуваніх робочих місць, будівництво гірничо-збагачувальний комбінату, будівництво доріг, лікарні та розвиток інфраструктури, був «віджат» від можливості інвестування, та назван «рейдером».

І на останок, дійсно гарна футуристична новина від Гаранта: «Головна мета — держава у смартфоні ».

Обома руками- так! Це ж майбутнє, подумали ви.

Але, щоб так, так трошки ні.

Оскільки прийшов до мене напередодні інсайд, який говорив про те, що при оформленні online кредитних карток в одному дуже діджитал банку, в процесі заповнення форм і завантаження документів у систему, до останнього пункту доходить лише 7% від тих хто починали ..., що опосередковано вказує на істинний рівень діджіталізірованних пересічних.

Але радує те, що все у нас попереду. Сподіваюся, що це все, буде добре і на благо громадян і нашої країни.

Далі буде.