Читаючи новини щодо реєстрації у Верховній Раді закону про скасування депутатської недоторканості не можу до кінця зрозуміти де закінчується звичайний цинізм та починається відвертий маразм. «Самопоміч» і особисто Садовий через підконтрольні медіа горлає про те, що це вони ініціювали законопроект про зміни до Конституції в частині скасування депутатської недоторканості.

Зрозумійте правильно, якби це було спільне дітище зі спільними зусиллями, то це одне. Але не дуже благородно перетягувати ковдру в таких питаннях. Якщо звісно може йти мова про благородство в політиці.

Але проект про скасування депутатської недоторканості повністю запущений зусиллями «Свободи». Свободівці розробили, Юрій Левченко мало не з боями, потом і кров'ю зібрав ті злощасні 150+ підписів. Все це супроводжувалося просто несамовитим намаганням депутатського корпусу уникнути цього. А от лаври вирішила собі присвоїти «Самопоміч». При цьому, Садовий і його медіа роблять вигляд, що «Свобода» взагалі ні при чому.

Вангую, що чим більше проект буде набирати обертів, тим більше в нього з'явиться «батьків» та ініціаторів. Тепер, коли націоналісти зробили титанічну роботу, то всі бігом кинулися піаритися. Вже і Ляшко і багато інших горе опозиціонерів кинулися як Лєнін на суботніку нести ту колоду (а фактично причепившись до неї з боку). Після того, як свободівці її дістали з того парламентського багна, почистили, відшліфували, привели в порядок і запустили в роботу. Не маючи фракції в Раді. А всі ці великі борці за справедливість з фракціями у ВР того за три роки зробити не спромоглися. Гидко дивитися.

Андрію Івановичу, ваші депутати підписали? І добре! Головне, щоб потім іще проголосували. З готовим працювати звісно легше. Але тупо привласнювати собі чужі заслуги і роботу, при чому так нахабно — це вже навіть для вас має бути занадто.