Влада і олігархи продовжують накручувати суспільство, шантажем та обманом вимагаючи від нього змиритися з намірами продати останнє – землю.

Про це багато сказано і списано. «Свобода» завжди виступала проти продажу сільськогосподарських земель, окрім як державі. Для нас усе очевидно, проте і влада не відступає. Надто вже велика спокуса.

У 2014 році жодна партія (виправте, якщо помиляюся) не йшла на вибори парламенту з обіцянками продавати землю. Тоді ні «жити по-новому», ні «сильна команда для складних часів» не говорили про необхідність розпродажу України. А тепер заспівали зовсім інше. Проведенню референдуму влада протидіє. Робить це, очевидно, розуміючи, який буде результат. При цьому, деяким політикам від влади вистачає нахабства говорити, що голоси віддані у 2014 році, дають їм мандат на продаж державного сектору економіки та землі.

Що ж, є пропозиція, яка може нас розсудити. Давайте всі дружно підемо на вибори. І нехай ті, хто зараз б'є себе в груди з криками, що розпродаж держави – це єдиний спосіб врятувати економіку та дозволити українцям гідно жити на своїй землі, а інакшого виходу не існує, обіцяють українцям здійснити цей розпродаж. Хай пишуть на біл-бордах, що продаватимуть землю і стратегічні державні підприємства. І подивимось, чи українці за це проголосують. Тут результат теж передбачуваний.

Жодної мови про це бути не може. Нинішній правлячий клас уже навіть не приховує своєї хижацької мотивації і готовий стартувати, як тільки відкриється вікно для остаточного розпродажу країни. А після них – хоч потом. Їхні діти вже тут не живуть. Вони живуть в Англії, Швейцарії, США… А діти українців… Їхня доля для цієї кліки просто не важлива.

Але вона важлива для нас, націоналістів. Тому ми зробимо все, аби такий сценарій продажу землі не був зреалізований.