Компанія Еngler, найбільший український виробник і розробник продуктів для STEAM* та інклюзивної освіти, виграла тендер на забезпечення шкіл Вірменії освітнім обладнанням. Тендер проходив у рамках міжнародного проекту "Education Improvement", що фінансується Світовим Банком (Thе World Bank). Серед інших учасників також були компанії з Вірменії, Італії, Китаю та Казахстану.

5dc93be215731.jpg

Відповідно до умов конкурсу, 87 шкіл Вірменії отримають обладнання для вивчення фізики, 84 – для уроків хімії, ще в 48 надійдуть комплекти для вивчення географії.

«Перемога у проекті такого масштабу є для компанії великою можливістю надати на міжнародному ринку свою експертизу, підтверджену раніше в Білорусі та Грузії. Після завершення всіх юридичних процедур тендеру проект буде реалізований протягом лютого-березня 2020 року. За цей час ми надамо усім школам необхідне обладнання, а також навчимо вчителів працювати з ним»,зазначив Михайло Каліткін, директор компанії Еngler.



*STEAM (Science, Technology, Engineering, the Arts and Mathematics) – наука, технології, інженерія, математика. Підхід до освітнього процесу, відповідно до якого основою набуття знань є проста та доступна візуалізація наукових явищ, що дає змогу легко охопити і здобути знання на основі практики та глибокого розуміння процесів.