Мене в вчорашньому скандалі вразило те, що це сталося не з якимось фотографом, тамадою чи продавцем цукрової вати на вулиці, яких вистачає в монобільшості, а з цілим Головою Комітету Верховної Ради України з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва.

А тепер зверніть увагу на те, що вчора Данія дала дозвіл на будівництво «Північного потоку -2» в своїй економічній зоні. Для нас, друзі, це дуже погані новини. Ну чесно, погані новини. Адже мало того, що Україна втратить великі гроші від транзиту газу так ще й різко загостриться безпекове питання.

А що в цей час робить один з головних дипломатів країни? Якщо Ви думали, що він метушиться між Брюсселем та Копенгагеном, намагаючись хоч щось зробити, то ніт...цей високоповажний дипломат вибирає собі проститутку. Ще раз прокрутіть це в своїй голові — «Північний потік — 2» і спілкування з проституткою. Рівнозначно. Правда ж? І вже стає дуже не смішно. Мені страшно уявити чим тоді займається міністр оборони.

Наш мудрий народ-богоносець дав шанс цим всим людям на перетворення країни, повіривши в телекартинку, але по факту ми маємо те, що маємо — між Північним потоком і проституткою вони, не задумуючись, обирають останнє. Я просто мовчу про імідж країни. Дикунство.

Дуже сподіваюсь, що батальйон «95 Квартал», якому очевидно скоро доведеться назад відбивати Золоте-4, придумає цілу купу жартів з цього приводу та запросить хор імені Верьовки для спільного перформансу.