Друзі, як Ви бачили в Україні нещодавно утворився новий елітарний клюб/орден патріотів під назвою "25%".

За словами представників клюбу:
- лише ці мужні розумні інтелігенті виховані люди стояли насмерть на Майдані;
- тільки вони воювали за Незалежність на Сході України;
- лишень вони (!!!) створюють ВВП України та наповнюють бюджет. Ви розумієте, що ці добросердечні люди годують всіх нас?????

Але найголовніше, що ця еліта нації позбавила нашу країну від корупції — тепер нам заздрить Сингапур. Так, і вже нащадки Лі Куан Ю приїздять до України переймати досвід. До речі, саме там готується восьмий передрук книги «як 25% перемагають корупцію». Ледь не забув, похвалитися — завдяки цим високожертовним людям німецькі спеціалісти (can you believe it!!!) мчать навипередки до України щоб зрозуміти як можна всього за 5 років побудувати 100000000 км доріг найкращої якості в світі.

І як Ви розумієте ці тонко ефірні люди не смітять на вулицях, не кидають недопалки на узбіччі, не лаються...І я міг би продовжувати перераховувати заслуги цих лицарів сили духу як криці, але Ви скільки не прочитаєте.

Тож закликаю Вас доєднуйтесь до лав цього елітного клубу патріотів. Бо дуже скоро їх буде все менше, така вже специфіка. Чим менший відсоток тим більша елітарність і вимоги на вхід. Не пропустіть свій шанс!!!

Записуватися в Орден "25"% можна у головної совісті країни Чучундри-Гладковського, найбезкорисливішого маркіза де Кононенко або некорумпованого шевальє Бірюкова.

Не будь тупорилим бидлом і сциклом вступай до Ордену "25%" і разом з найкращими людьми всього Всесвіту борися проти нечисті!!!