Нещодавно бачив як на станції метро «Виставковий Центр» спрацювало правило «покарай мудака». Всі, хто користується київським метро знають, що необхідно притримувати двері при вході/виході, адже вони масивні та б'ють досить боляче. Але не всім це дано усвідомити. Тих хто не може — називають «лосями» або просто «мудаками».

Під час виходу зі станції один з таких «парнокопитних» штовхнув двері від себе що є сили. На зворотньому шляху вони вдарили жінку, яка йшла після нього. Мудак, як водиться, навіть не глянув назад. Люди допомогли їй та відкрили наступні. За мудаком побігли якійсь хлопці. Я подумав ну зараз дадуть йому підсрачників.

Але вони зробили ще краще. Вони перегнали його біля другого виходу. Той йшов та говорив по телефону. Один з carma policeman відкрив перед мудаком двері, той почав проходити плечем вперед. І тут двері різко відпустили...

Телефон випав з рук, мудак ледь не впав додолу від потужного удару. Якийсь дядько штовхнув його плечем. Мудак втратив рівновагу та впав на сраку.

Вираз обличчя мудака засвідчило, що урок засвоєнно.