«Не будь кремлівським зрадойобом» — так можна назвати девіз сьогоднішнього дня. В Чернігівській області біля міста Ічня вибухають снаряди на військових складах. Відбувається термінова евакуація населення навколишніх сіл.

Але не минув ще й ранок, як в фейсбуці вже запустили інформаційну хвилю «щоб там не було Порошенко/Гройсман/Муженко/Полторак не винні; це нереально охороняти такі склади; проти гарних диверсій нічого не зробиш; в Кремлі розробили методички, всі хто звинувачують владу у пройобах — розхитують ситуативну будку». А деякі блогери/екшперти взагалі прямо кажуть «не треба вазмущєній» і не треба пригадувати аналогічні вибухи в Сватове, Балаклії, Калинівці бо найкраще що з тобою зроблять так це відправлять на галери до Бірюкова чи Бреста, щоб навчили «перемозі». А якщо просто, то з гівному змішають як завжди — вони це вміють.

Ви знаєте, що це вже стало усталеною традицією виживання нинішьої влади — спирати свою кричущу бездіяльність, природню тупість та вічну продажність на Кремль і затикати всім роти незгодним з ними ручними блогерами. Вони винайшли дуже просту алхімічну формулу- критикуєш владу — агент ФСБ. Такою формулою вони прикривають все: напад на Гандзюк — тишогоніш «реформована поліція тут ні до чого», це все вона сама спровокувала, зашкварений зв'язками з Росією заступник голови Служби Зовнішньої розвідки – так мало того, що він агент круче Джеймса Бонда, так це ще й така спецоперація і так далі...

В то й же час, людям, які живуть неподалік вибухів абсолютно плювати на думку провладних блогерів теракт це чи ні.

Питання, яке їх найбільше хвилює чому не захистили після скількох пройобів? Як так могло статитися? Що було зроблено, щоб запобігти вибухам?

Дешевше сказати, що всі «гівнюки та кремлівскі консерви» ніж визнати власну бездіяльність.

Гайс, це ви так думаєте, що ви завжди зможете всіх найобувати…

Зрадойоб та проплачений агент Кремля.