Петро Порошенко в інтерв'ю американському телеканалу NBC розповів, що попросив Дональда Трампа передати Володимиру Путіну повідомлення під час їхньої зустрічі на саміті G20 в Аргентині: «Будь ласка, ідіть з України, містере Путін». Між цим, Трамп може скасувати зустріч з Путіним через напад Росії на українські судна в Керченській протоці.

Государственный секретарь США Майк Помпео заверил, что Вашингтон предоставит Украине полную поддержку, включая военную, для защиты суверенитета.

Заарештований в Криму український військовий моряк Сергій Цибізов передав через адвоката Оксану Железняк записку рідним «У мене все добре. Не хвилюйтеся. Всіх люблю, цілую!» Адвокат розповіла, що Цибізова не катували, проте психологічно схиляли до дачі свідчень.

Священний Синод Вселенського Патріархату вирішив розпустити Архієпископство РПЦ в Західній Європі, скасувавши Патріарший Томос 1999 року.

Государственное бюро расследований вчера официально начало свою работу. Уже открыто два дела по взяткам. В ГБР присягнули 295 следователей, а в бюджете предусмотрели миллиард.

Читаешь? Рекомендуй другим!

Канал Телеграм https://t.me/earlybirdua — подпишись!

Мои книги https://patriot-book.prom.ua/

Блог Александра Суркова на Фейсбук https://www.facebook.com/surkov.blog/