ДЛЯ ГОСТЕЙ ТА ЗМІ

Дванадцятого липня стартував продаж третьої книги пригодницької серії «Позивний Шульга» — «Дебальцевській хрест долі» — першого справжнього українського бойовика!

Серія Позивний «Шульга» розповідає про пригоди українського спецпризначенця — учасника супертаємної групи «державних ліквідаторів». Військові здійснюють неймовірні операції. Такі, наприклад, як «примусова депортація» біглого екс-президента з-під Ростову.

5b4832c4af625.jpg

Перша книга серії вийшла рік тому і швидко стала фронтовим бестселером. Завдяки зручному формату «покетбук», крутому сюжету та актуальної для українців тематиці, бійці в АТО буквально ставали (і стають) в чергу щоб її прочитати. «Гуляють» примірники книги також по Генеральному Штабу, і по гарнізонним бібліотекам.

5b48329f979a7.jpg

Слід зазначити, що особливо «тепло» книжку зустріли в Росії. Необачливо викладена автором в загал чорнетка була прочитана біля пʼяти тисяч разів тільки у першу добу і викликала справжнє руйнування імперських шаблонів — виявилось, що цікаво можно писати не тільки про їх «спєцназ ГРУ»...

Друга книга «За особо важливими тілами» вийшла восени , третя презентується с суботу 14 липня в «ветеранському»" ресторані Пян-Се бар. (Київ, Нижній Вал 33Б в арці, три хвилини від метро "Контрактова площа") початок у 15.00

Третя книга "Дебальцевский хрест долі" розповість про те, як головний герой одержав "ліцензію на вбивство", та яку ціну він за це змушений був за це заплатити. Нетривіальне життя спецпризначенця з позивним Шульга не лишить вас байдужими, а історія його групи дасть змогу замислитися про дуже серйозні питання сучасної України. Родзинкою на торті є докладний опис маловідомих подій дебальцевськойї операції.

Книги серії (російською):

1. Pig In A Poke — как украсть президента — текст відкрито для вільного читання , можна безкоштовно слухати аудіокнигу

2. По особо важным телам — у каждой спецслужбы своя война

3. Дебальцевский крест судьбы — для лицензии на убийство существует цена

4. Капкан для Назгула — есть контракты, за которые платят кровью

5. Месть — горячее блюдо — ничто так не объединяет, как общий враг

6. Скелеты в оружейном шкафу — из "ДНР" с любовью...

5b483387b402f.jpg

Автор — Олександр Сурков.

Професійний письменник з "портфоліо" що складається з більш ніж десяти історично-пригодницьких та фантастичних книг, які були видані з 2006 року. Нині блогер, волонтер, військовий обозрювач. Своєю місією вважає "запуск українського масового бойовика нового часу, як потужного інструмента протидії російського культурного впливу".

5b48367d6e4b4.jpg


Презентація третьої книги серії — це зустріч команди тих, хто її створював з командою читачів, які з нетерпінням чекали "продовження банкету". Традиційно відбудеться на території київського Пян-Се бару на Подолі , що заснований відомим добровольцем Иллею Богдановим. Справжня корейська кухня та затишна атмосфера надають заходу особливий шарм.

На презентації автор розповість про свої плани та "кухню". Також багато цікавого розкриють відомий художник Олексій Чедикін , автор ілюстрацій для обкладинки, та дизайнер проекту Євген Перепелиця.

Євген також надиктовує аудиокниги серії, то зможе щось "виконати" вживу.

Бійці , які вперше познайомилися з "Шульгою" на передку, поділяться власними враженнями.

Ви дізнаєтеся:

Чому це треба писати та видавати?

Чому "не державною"?

Що в книгах правда, а що авторський вигад.

Чому так любить розвозити ці книги "Польова пошта".

Чи "конкуренти" такі літературні жанри як "мемуар атовця" та "комерційний бойовик".

Розповімо "як ми це робили", зробимо автограф-сесію, поспілкуємось з кожним, дамо інтервʼю. Проведемо експрес мастер-клас для тих, хто хоче створювати гостросюжетні романи. Та між цим смачно поїмо...

Приходьте, не пожалкуєте.

Докладніше на Фейсбуці https://www.facebook.com/events/1728326750556302/