Міністр економіки України: «Мєня нікогда нє інтєрєсовала особо Україна. Мєня інтєрєсовал парусний спорт і сальса».



Також він: «Я особо нє понімал нічєго в економікє і продолжаю нічєго нє понімать».



Державною мовою наш головний економіст не володіє. Та й навіщо: зате як сальсу танцює!



Зєлєбобікі, звісно, вважають, що цей цінний кадра просто скромняга, а насправді- економічний зубр, навіть зубробізон. Автор «Німецького дива» Конрад Аденауер із заздрощів до його гігантського таланту крутиться в домовині як пропеллер. Ну да, ну да... Зріст економіки сповільнюється, інерція після «влади бариг» дещо підтримала економіку, але, здається, настає закономірний стабілізець.



Дубінський, колишній штатний брехунець каналу «Г+Г», запропонував брати за операції з обміну валюти 1% податку. «На спорт». Чому не на спирт? Чи ще куди? Чи взагалі: «одному харошому чєловєку»?



Вірус, пробачте, Герус, зробив фінта вухами та пропхнув до закону норму, за якою ми ( не Ігор Валерійович, а ми, Україна!) купуємо в Расєюшкє електроенергію. Цікаве те, що ми, начебто, збиралися синхронізувати нашу електромережу з європейською, тобто, об'єднати дві енергосистеми. Але за європейськими нормами, наша система (як і будь-яка, що збирається приєднатися), повинна мінімум рік пропрацювати в автономному режимі. Об'єднання планується на 2022 рік. І де тут автономний режим? Герус (рука аж тягнеться набрати «вірус») вже розводиться, що ніякої зради, просто питання вигоди. Йому й не памки, що вигода зараз може звести на пси майбутнє. А може, йому начхати.



В комітеті з питань транспорту та інфраструктури- новиє ліца, чи то пак, члени. Навіть не прото такі члени, а членищі, бо один з них- заступник голови комітету, а інший- голова підкомітету. І хто ж ці потужні спеціоналісти? Ресторатор Тищенко та Юзік з «Кварталу». Вони, звісно, всє наукі проїзошлі, так що користі від них буде, як від цілої отари високоудойних цапів. На засіданнях комітету ці два мегачлени мовчать як риба об лід, мабуть, не бачуть там людей, рівних їм за інтелектом. Хоча швидше вони прикидаються предметами вмеблювання. Табуретками.



А новоспеченому міністру інфраструктури довелося кілька днів пояснювати, що це таке, з чим його їдять та навіщо воно таке треба.



Міністр освіти та науки вважає, що не потрібно гарно вчити англійську мову, щоб не роз'їхались з України. Мабуть, абетка, таблиця множення та навички роботи зі смартфоном- усе, що потрібно новому поколінню. О, ще пропустив: вміння рахувати готівку та вираховувати решту.



Успіхи нашого зеленого керівництва в царині безпеки, оборони та захисту країни і її громадян, мабуть, також на висоті. Онде, сам Зєля пообіцяв, і казав, щоб йому повірили. Нє, повірити, канєшно, можна, потім же не Зєля, а сам Богдан скаже, що президент нічого не обіцяв. Ну, Богдан чєл крутий, недарма ще з Азіровим працював, а потім- з самим Коломоєм, а що той скаже, те для усіх закон, навіть для Зєлі. Ось армію відводять, а те, що очумілі не відводять війська, а якраз навпаки- це нічого, ми, якщо щось не так, р-раз!- і поскаржимось до представників ОБСЄ. Те, що з десяти їхніх представників щонайменше п'ять- російські офіцери- це дрібниці, вони розберуться. Он і Штайнмайєр обіцяє. Точнісінько, як в Абхазії обіцяв. Чи в Осетії. Ну, там тепер харашо.



Карочє, північна хутряна тваринка не підкрадається непомітно, а лізе з гиканням та підсвистом, весело та ще й з усіх боків. Новиє рила, панімаїш. Чи то у них ліца такі? Відразу не второпаєш.



Може їх дустом спробувати? Чи звичайна ломака теж підійде? І не кажіть мені, що це недемократично. Війдіть влітку до себе на город та спробуйте умовити колорадських жуків не жерти вашу картоплю. Допоможе вам демократія? Отож.