Про порнографію і всілякі там сіські-піські. В світлі чергового спалаху мракобісся.

Розмноження є не тільки ознакою живого, але й запорукою мінливості у часі. Розмножуючись організми змінюють свій генетичний код, чи то в наслідок перемішування генетичного матеріалу, чи то в наслідок его певних мутацій. Отже розмноження це не тільки механізм продовження роду, а й гарантія еволюції як такої, якщо ми кажемо про еволюцію на популяційному рівні. Любощі є й рушієм інтелектуальної та, перш за все, емоційної еволюції особистості: згадайте себе до вашої першої близькості та після неї. Недарма перші любощі в більшості культур вважаються актом певної ініціації, переходу в інший статус. Я вже мовчу з приводу того скільки всього було створено під впливом лібідо! І я не кажу про шедеври живопису чи там літератури, величезна купа наукових досягнень в самих різних галузях створена завдяки цій рушійній силі.

А наші близькі родичі мавпи бонобо взагалі вирішують більшість соціальних питань саме через сексуальні контакти.

В примітивних соціумах ієрархія та порядок, як відомо, базуються на насильстві та наборі табу. При чому ці табу можуть мати раціональне зерно, а можуть бути абсолютно безглуздими. А що можна заборонити в примітивному соціумі? Без спросу їсти та без дозволу любитися. Іноді ще без дозволу кудись ходити чи щось робити. На цих примітивних заборонах і будувалася влада жреців.

Треба зазначити, що далеко не завжди такі заборони були абсолютно безглуздими. Як приклад можна взяти деякі правила кашрута та древньоіудейські звичаї. Кашрут було обумовлено біогеографічними реаліями того часу, коли ці правила створювалися, і на свій час, це був гіперпрогресивний кодекс санітарно-гігієнічних норм, побудованих на емпіричних спостереженнях. Отже спостереження показали, що свинину в тих кліматичних умовах краще не їсти, бо можна отруїтися чи нахапати глистів. От і об'явили свинину некошерною без зайвих пояснень пересічним громадянам. От ніззя і всьо.

Як не дивно те саме стосувалося і перелюбу. Емпіричні спостереження показали, що в наслідок перелюбу розповсюджується тріппер — та сама болячка, що її пізніше привозили з ближнього сходу хрестоносці. Лікувати її не вміли, тому вирішували проблему з брутальною ефективністю: елімінували потенційну загрозу для популяції шляхом забивання камінням перелюбників. Та сама проблема розповсюдження невиліковної на той момент інфекції гонокока спричинила до об'явлення в авраамітських релігіях процес любощів постидним, гріховним явищем, яким можна займатися тільки з благословення жреців і тільки для продовження роду. В інших культурах того часу таких забобонів і заборон не було: пригадайте веселі оргії античних часів чи традиційну камасутру Індії. Тим не меньше, авраамітські релігії набули найбільше розповсюдження і любощі стали чимось ганебним, як взагалі майже вся фізіологія , окрім, хіба що, їжі. Хоча і тут придумали цілий комплекс заборон.

Але я не про заборони, а про прогрес хочу сказати.

Давно вже з'явилися такі науки як статистика, епідеміологія та мікробіологія. Збудників різних хвороб виявлено, імовірності і залежності пораховано. В нашому прискореному та розігнаному світі, велика кількість постулатів, що видавались незворушною і безперечною істиною перестають такими бути. Так от хотів спитати, може досить вже примітивних табу щодо сексуальних стосунків?

Або навіть так: 12 років як прийняли закон по боротьбі з порнографією і взагалі за чистоту суспільної моралі. Ось я б і хотів спитати І ШО??? Ось ви тут так боретеся, виставки закриваєте, в поліцію заяви пишите, ось я хотів спитати у людей які борються с малюнками, фотографіями та відеороліками: у вас є якісь статистичні дані про ваші успіхи у боротьбі с вот етім вот усім? Чи може є якийсь реєстр жертв порнографії та сучасного мистецтва? Тобто щоб відслідковувалася пряма залежність: подивилась людина картину Іллі Чічкана і пішла в церкві настала? Чи якийсь мужичок, надивившись робіт Стаса Волязловського, пішов всіх гвалтувати наліво і направо. Чи подивилася якась дівчинка роботи Влади Ралко і зробила собі харакірі? От є у вас якісь такі конкретні історії, га? Чи хлопчик подивився порнографію там Тінто Брасса якогось, з'їхав з глузду і пішов красти, грабувати та гвалтувати гусей у протиприродній спосіб?

Як зросла злочинність після відкриття виставки «Упорно»? А після відкриття виставки «Псіходарвінізм» з мавпами в золотих окладах?

Може ще й географічну статистику хтось зробив: от в Миколаєві, скажімо, такої виставки не було і там така-то кількість згвалтування на душу населення, а в Києві, де виставка була статистика згвалтування на душу населення зросла. При чому саме в Подольському районі.

От ви заборонили порнографію, закрили виставку, і що від цього стане меньше алкашів на вулицях, чи там незрозумілих жебрачок з немовлятами що вічно сплять, чи безпритульних дітей що клянчать гроші. Це ж все було від порнографії і бездуховності, і від цього сучасного мистецтва, а тепер росте процент жирів у маслі? Правда ж? Тепер запануєм, браття у своїй сторонці?

Скандал навколо боротьби з порнографією почався із сумнозвісного погрому ресурсу INFOSTORE. З тих пір під прикриттям різних причин наше доблесне СБУ регулярно влаштовує погром серверних площадок, угробивши, практично повністю, галузь хостінга та коллокейшена в Україні, якій міг приносити дуже суттєві прибутки із вісім'ю, а можливо і дев'ятю нулями у доларах. Я вже мовчу про порнографію, яка у багато розвинутих країнах Польщі, Чехії, Германії, Італії, Голландії давно працює на благо країни і бюджету.

І щодо статистики: невмолима статистика показує, що в країнах з сексуальними табу та заборонами як раз і відбувається сама велика кількість нервових розладів на сексуальній основі, згвалтувань та домашнього насильства над жінками. Я вже мовчу про такі дикунства як обрізання клітора чи відрізання носа у жінок.

Зрештою, шановні панове патріоти, ви ж боретесь за те, щоб українців стало більше, а це досягається тільки шляхом любощів і пестощів. І окрім того, науково доведена користь для здоров'я від цієї самої порнографії, верніше від мастурбації, так що не заважайте нації оздоровлюватися. http://www.europeanurology.com/article/S0302-2838(...

Еволюція або смерть! Любимося, бо ми того варті! Порево це здорево!

#націоналдарвінізм