Приміщення наповнене світлом нової зірки за тисячі світлових років від планети Земля. Щоранку, якщо так можна говорити.. Щоранку починається новий день і новий шкільний день за тисячці світлових років до планети Земля. Вже більше 300 років ми вивчаємо різні предмети і причини чому саме вони потрібні. Вивчаємо під світлом нових зірок і планет. Сьогодні в нас час альтернативної історії і сьогодні ми біля особливої зірки – зірка котра створена людиною.

Вчитель: Пам'ятайте діти історія як і все навколо має значення. Має велике значення для тих хто чи то пише її чи переписує, а оскільки вже як 20000 років на планеті Земля одна країна і один материк, а в війні перемогли чи то США чи то Китай, тому історія однобока і правильна. Сьогодні ми почнемо з початку. Близько 200 тис земних років тому на планеті існували первісні люди вони ділили планету на різні країни і культурні групи. Оскільки тривалість життя була низькою їх структура економіки була побудована на постійне збільшення споживання, наслідком котрого стало те, що ми маємо. Але почнемо спочатку .. Саме яким чином у людини з'явилось вогонь. Перш за все треба зазначити, що вогонь буває двох видів. Внутрішній і зовнішній. На уроках самопізнання ми обговорюємо внутрішній – як сила, що відрізняє нас від каміння, на уроках історії фізичний — той що допомагав створювати людям їжу і тепло, створював зброю. Так от вогонь зовнішній був створений людьми за довго до того як людина зрозуміла чим Вона відрізняться від каміння. Перш за все люди отримували вогонь від блискавок, що випадково вдаряли в наймогутніше дерево в лісі. Люди берегли і передавали вогнище з покоління в покоління. Якщо вогнище гасло – відповідального за вогнище вбивали. Випадковим чином – в одній з печер , одна випадкова людина, випадково терши дві палки одна об одну отримала іскру.. Сьогодні діти тисячі кораблів курсують космосом – рухаючись з однієї зірки до іншої , з однієї планети до іншої … І сьогодні діти ми біля особливої зірки — раніше це була блакитна планета. Планета, де перша печерна людина знайшла спосіб створення вогню – сьогодні це повноцінна зірка з температурою на поверхні більшої чим на Сонці. Що ж…, через годну ми будемо на Марсі і на прикладі економіки надмірного споживання ми отримаємо наглядний урок, як з чудової тереформованої планети можна отримати чудовий матеріал для розуміння внутрішнього вогню."
……
Коли печерна людина відкрила очі, страх і подив читався в очах родичів . Жінка тримала в руках дві палки і на руках стерших до крові тримала хмиз, що палав яскравим червоним кольором. Вийшовши з трансу в маячні волаючі вогонь, вогонь, вогонь жінка в конвульсіях скрутившись від болю з останніх сил і енергією рукою з усієї сили штовхнула посуд з глини, де готувалась грибна юшка для дітей….Чоловік взяв хмиз в руки – в очах горів вогонь .