Тереформування…
Біологічна трансформація….
Генетичні зміні….
Відсутність шлунку, а інколи і мізків була типова ситуація для людей 35987 року від початку відліку. .. Ви зрозумійте правильно — люди добровільно ставили на собі експерименти тереформування. Експерименти інколи вдавались, а інколи ні, тому зустріти на вулиці людину без печінки чи без мізків було звичайним буденним явищем, навіть системним процесом. Це бувало так часто, що вже всі сприймали це як норму і вже як 30000 років перестали дивуватись всьому і всяк. Оскільки часто в процесі люди втрачали розуміння всього, тому і наука з часом занепала, а точніше зникла. Залишки штучного інтелекту намагались зібрати людей до купи, точніше вилікувати свідомість людей, але нажаль прагнення біологічного не можливо було перемогли.. Все , звичайно почалось з вдосконалення тіла і душі, а закінчилось в перетворення в різних птахів, окунів, лисиць і рослин і навіть в предмети. Обернене тереформування було з наслідками.. Наслідки були непередбачувані, але люди ризикували і ризикували .Результат цього дійства — весь світ перетворився в кольоровий, неймовірний за масштабом гогольфест, де були дерева, що розмовляють, риби, що говорить прислів'ями, люди що вважають себе лісовими царями, гномами, ельфами , хіпстерами — да кого тільки не було . І Все змішалось в загальну картину..
І от в такому світі жила сім'я в котрого був син, що сидів в квартирі 20 років. Сидів він на печі. Піч в багатоповерховому будинку в квартирі в 35987 році це нормальне явище, ще в літописах на папері було написано " В той час коли Маск будував космічні кораблі на Марс люди в Україні будували в квартирах печі – тире будуйте і ви — це економія, раціонально, екологічно, модно" і далі інструкція, яку треба для цього цеглу, як треба вивести трубу у вікно, щоб будинок не спалити і тд. Тому і сучасні люди також вважали це нормальною традицією мати піч в квартирі. Навіть кредити давали зі знижкою. Була тільки складність — не зрозуміло було як правильно знайти ліс для печі, не зрозуміло — стоїть перед тобою людина тире рослина, тобто дерево чи справді дерево, але як завжди в Україні були і розумні люди, що віртуозно могли вирубати справжній цінний ліс і продати його як дрова містянам..
Парубок котрий висиджував… 20 років, ще не злазив з печі, вмів тільки в інстаграмі селфі робити. Єдине, що було добре він ще себе не тереформував ні як – алкогольна трансформація не рахується, так як це була наче традиція з віків чи що…. Однак, не зважаючи на це, батько вирішив здихатись "нахлебніка" і відправити дитину не навчатись, а на завод , як його в свій час батько і його в свій час батько... Парубок же хотів гратись в сапера і сидіти на печі. А оскільки бажання їх не співпадали, тому батько його любив ременем, за прикладом любові його батька, і батька батька його батька. Син терпів і розповідав соц. працівникам, що в нього є права і він особливий…Весною, як грім серед ясного неба, прийшов Лісовий цар Ох в пагонах і вирішив це питання- аргументами.
Через три роки після навчань в трансформації в різних вилупків і тварин, синок у вигляді коня прийшов додому, батько не довго думаючі продав його циганам, тим самим здихався фізично більшого конкурента. З горя синок періодично тереформувався в окуня, просив милостиню біля метро з балалайкою вдаючи тупого горем забитого ідіота-мученика, дурив голови тупим дівкам- все таки кінь, постійно попадав в якісь ситуації, поки остаточно не тереформувався в "овощь". Але не все так було погано в 35987 році. Овоча знайшов штучний інтелект і пристроїв в огород до таких же подібних, де він знайшов собі подібну душу .. Овочі намагались трансформуватись в щось інше з ногами і руками, але нажаль час втрачений безповоротно і вже скоро врожай.. Нові жителі , нових квартир збудували нові печі і вже готують святковий вегетаріанський стіл…