60834099b247c.jpg

Джерело: газета «Столична Неділька» Випуск №7/02 – 15 лютого 2021 року

До хрещення Русі духовними провідниками були волхви. Вони без інтернету і телефонів на тонкому плані спілкувалися між собою і швидко поширювали інформацію, збирали для князя військо. Могли попередити про вторжників. Вони вміли охороняти духовно- енергетичний простір Русі…

608340e7ad85a.jpg

— Я ВОЛХВ ВИХОР, ОДИН ІЗ ЛІДЕРІВ – ВОЇНІВ СВІТЛА, ВЕЛИКОЇ РАДИ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА УКРАЇНИ.

Маю велике бажання переконати своїх співвітчизників у тому, що Україна для них має бути джерелом життя, віри, творчості та натхнення. Українець має міцно стояти на своїй землі і для цього має дещо знати. Наприклад, чи знає пересічний українець, що на 1000 українців припадає 300 різноманітних наукових, технічних пропозицій та відкриттів. І це перше місце в світі. На другому місці Швейцарія, де на 1000 швейцарців припадає 120 різних наукових, технічних пропозицій та відкриттів. Передові країни Європи не дотягують до сотні. Всі думають, що японці особливі. Так, вони особливі. Можуть досконало виготовити придумане і розроблене в Європі чи в Америці. Всесвіт створив різні народи, і кожен з них особливий. Кожен народ має своє призначення.

Але поговоримо про нас, українців. Виникає питання, чому ж ми не можемо скористатись своїми перевагами? Чому не можемо своїм розумом і талантом вдосконалити своє життя. Сьогодні яскравим прикладом є іонно-плазмовий двигун, створений харківськими вченими – мрія всіх космічних держав. Україна уже має замовлення на 100 двигунів. Природні ресурси України дають можливість бути на вершині новітніх технологій. Та, на жаль, родовища розпродані і переважно іноземцям. А згідно Конституції мають належати народу.

6083426c38a9f.jpg

Якщо заглянути в глибину віків, то ми першими на планеті Земля 5 тисяч років до нової ери уже мали прирученого коня, колесо, гончарську справу, ковальство, а також велетенські міста. Коли в радянську добу археологи розкопали місто Майданецьке, в якому проживало від 20 до 40 тисяч мешканців, то наші історики назвали його поселенням. Сьогодні таке визначення викликає посмішку. Афіни в античну добу мали 8 тисяч мешканців, і це було місто. А Майданецьке 5 тисяч років до н. е. з 20 – 40 тисячами мешканців – поселення? Нагадаю, що антична доба сягала в глибину віків не більше ніж 2,5 тисячі років. В Майданецькому були свої храми, дво- і триповерхові будинки, але не було Некрополя, бо покійників спалювали. На таку кількість населення обов'язково мали бути розвинуті інфраструктури. Таких міст на нашій території було достатньо багато. На сьогодні відомо шість таких мегаполісів, не говорячи вже про дрібніші поселення. На Хмельниччині археологи не один рік розкопують місто трипільської доби і кажуть, що це найбільше місто в Європі.

Найбільшим досягненням нашого народу є культура землеробства. «Санскритське слово „Ар“ чи „Ор“ значить „Орати“, „Орач“, „Орь“. Уміти орати (знати таїну вирощування зерна) значить бути „кращою людиною“, „нобелменом“, „аристо­кра­том“, — такі поняття про хлібороба були на початках історії ведійської (хліборобської) культури і цивілізації.» (Мага Віра, 9-24) Археологи твердять, що в трипільську добу наші предки вирощували 10 видів злакових культур. Взагалі, трипільська доба – це особлива розмова. Ця доба дала поштовх духовному розвитку людства. 10 тис. років до н. ери були створені Веди – найбільше досягнення людського розуму. Нема сумніву в тому, що вони були створені на території, яка сьогодні зветься Україною. Як сказано у Святому письмі «Мага Віра», що без Вед не було б ні індуїзму, ні буддизму, ні юдаїзму, ні християнізму і ніяких інших релігій. Тому й зрозуміло, чому таку величезну цінність приміряє на себе Московія. Сумно, що наша наука, вирощена в СРСР, не здатна чинити спротив.

6083455ec2837.jpg

У 1902 році на міжнародній археологічній конференції були представлені артефакти Трипілля. Це настільки здивувало наукову спільноту, що трипільській добі було присвоєно назву «Брильянтна культура». В цю добу вже були усталені обряди: Різдво, Великдень, Купала, весільній обряд, веснянки, свято врожаю, обряд поховання та багато іншого. Були чітко визначені пори року (весна, літо, осінь, зима), що пов'язані з астрономічними явищами: весняне й осіннє рівнодення та літнє і зимове сонцестояння. Був устійнений календар. А так звані трипільські біноклі? Ще й досі йдуть суперечки про їх призначення. Хіба можна повірити, що в ті часи люди могли іонізувати воду? Існує думка, що саме для цього їх виготовляли. Саме трипільці визначили, коли наступає Великдень – перемога світла над тьмою. І цим користуються до тепер усі релігії світу. Поясню, щоб було зрозуміло. Після весняного рівнодення (20 березня), після появи повного місяця у найближчу неділю (не діля) наступає великий день. Два великих світила – сонце вдень і місяць вночі знаменують перемогу світла над тьмою, Воскресіння природи і людини, і (в багатьох релігіях) боголюдини.

Я вважаю, що трипільці не були сонцепоклонниками. Їхні візерунки загадково космічні. Свастя і безконечники, зооморфні та антропоморфні зображення, найімовірніше, говорять про поклоніння Галактиці, тобто Чумацькому Шляху, символом якого було Прадерево життя – верб. …і пішла корова землі матері у поля синії і почала їсти ту траву. І стала давати молоко, яке засяяло яскравими зірками на небі (теза з Велес книги з моєї пам'яті) Поклоніння Сонцю з'явилось у 3200 р. до н. ери, коли вступила в дію епоха Калі (Калі-юга). Я оглядав святилища на Хортиці. Оглядав святилище на горі Богит, і у мене склалося таке враження, що спочатку вони були побудовані у вигляді спіралі-Галактики, а з настанням нової епохи їх перетворили в замкнуту форму. Тому вони здебільшого овальні. А на горі Богит особливо чітко читається галактична форма – Молочний шлях.

608346087ba8e.jpg

А чи знає науковий світ, що таке Україна – Русь? Знає! Чому вавилонський цар мав ім'я Сарданапал, що означає – Сар – цар, дан – даний, пал – палити, тобто вогнем? І місто Багдад походить від Богом даний. Єрусалим мав первинну назву Руса салем – поселення русів. У 1902 році англійські археологи розкопують на території Туреччини скульптурну групу, яка складалася з божества і дівчинки, що підносить дари – квіти і трави. На скульптурі напис: «Да Бгу, дай МА Зе вар». Ніхто з них не міг прочитати цей напис, аж поки його не опублікували в науковому журналі. Чеський вчений, прочитавши, сказав, що напис здійснено давньою українською мовою. Там написано: «Дажбоже, дай Матері Землі воду». Італійські археологи, досліджуючи давньоримські печери, натрапили на напис латиницею: "Mila Lale moja krasa". Нам зрозуміло зміст цього напису хоч він зроблений більше 1000 років до н. е.

Добре знають про нас в Індії, Китаї, Японії, в США і, звичайно, в Європі. Та й знають краще за нас. Одні чекають, коли Україна розпустить крила та готові сприяти цьому, а інші прикладають максимум зусиль, щоб цього не сталося. Одних дивує, чому така могутня держава з 988 року перетворюється в колонію Візантії. Інші вважають це важливим кроком в її розвитку, і ця думка потужно нав'язується певними колами. Та факти говорять про інше.

За часів віщого Олега військо русичів складалось із 100 тисяч воїнів. Їх зустрічали хлібом-сіллю з вишитими рушниками: Каспаси, сьогодні Казахстан, медіани, персіяни – Іран, Ірак. Їм платили данину – Візантія, народи півночі. Їх називали велетнями.

Світ змінювався. Європу поглинало християнство, а на Русі правителі ревно стояли на захисті ведичних цінностей і культури. Останнім охоронцем рідної духовності був Святослав Хоробрий.

608346435dee7.jpg

988 рік. Володимир – ясне сонечко здійснює масштабний геноцид русичів. Вогнем і мечем знищує 75% населення. Звичайно, першими полягли духовні провідники (волхви), воїни, що чинили спротив, передова інтелігенція того часу. Це була жахлива наруга над свідомістю, розумом і душею русича. Народ, що жив за ритмами природи і космосу, який твердо вірив у святість свого способу життя, народ, який знав, що на людину впливають Сонце, Місяць, планети, зоряні системи і галактики, тепер повинен повірити грецьким попам, що це великий гріх. Великий гріх оспівувати природу, гаї, річки, ліси, поля, жити і дихати в такт з природою.

В Махабгараті згадується випадок, як на великому зібрані народу правитель запитує у людей: чи може бути життя без дерев? Народ у відповідь – НІ! А чи може бути життя без квітів і трав? Знову у відповідь –НІ! А чи може бути життя без повітря, води, світла? НІ! НІ! НІ! Тоді правитель ставить ще одне питання. То кому ви повинні дякувати за життя?

Наших предків з 988 року примушували дякувати за життя намальованому на дереві зображенню юдейця Ісуса Христа. Наших предків примушували відзначати свята не тоді, коли в космосі подія (сонцестояння, рівнодення), а тоді, коли день народження святого юдейця чи грека. Проте люди не могли примиритися з таким святотатством. Вони воду святили тоді, коли Земля на найменшій відстані від Сонця (2-3 січня, тобто 12 днів від дня зимового сонцестояння). Для них це важлива космічна подія і вони намагались таємно здійснити обряд, а їх за це жорстоко карали. Виявляється, весну не можна закликати, бо це чаклунство. Новий рік і Благовіщення наші предки відзначали в день весняного рівнодення. Навесні народжувались телятка, овечки. Можна і ластівочку запрошувати. Усе оспівувалось в щедрівках, а попи називали це бєсовством.

6083468a99e23.jpg

Джерело фото: https://etnoxata.com.ua

Народ, який звик довіряти своєму правителю, був у розпачі. На мою думку, прийде час, коли в суспільстві з'явиться запит на правду і про Володимира-ясне сонечко, і про Ярослава Мудрого…

У 1039 році в Київ прибуває митрополит Теопемт. У святій Софії, виступаючи перед киянами проголошує, що він радіє з того, що Русь є провінцією Візантії. Думаєте Ярослав Мудрий заперечив? Ні! Він вірою і правдою служив Візантії так, як і Володимир.

Та складаються події так, що в плани Всесвіту не входило, щоб Русь була колонією облудної Візантії. Військо Батия суне на Русь. Спрацьовує закон причини і наслідків.

За кількасот років зникає держава Візантія назавжди.

Час іде, народжуються нові покоління, вирощені уже в християнському середовищі. Пройшло 120 років після хрещення. До Києва підступає військо половців, а захищати нема кому. В Києві сім тисяч монахів, а війська у князя – 800 військовиків. Навіщо брати зброю кажуть попи, вас Богородиця покриє своїм захистом. Прийшли загарбники зі зброєю і їм байдуже ваша Богородиця. До хрещення Русі духовними провідниками були волхви. Вони без інтернету і телефонів на тонкому плані спілкувалися між собою і швидко поширювали інформацію, збирали для князя військо. Могли попередити про вторжників. Вони вміли на тонкому плані охороняти духовно-енергетичний простір Русі.

60834744e786b.jpg


Ми втратили цей захист. На фізичному рівні захищає військо. В сучасному світі в Україні цю роль має виконувати також освіта, економіка, поліція. А ось християнська релігія на тонкому плані працює на народ Ізраїлю. Ми за те, щоб народ Ізраїлю багатів і розвивався, але не за наш рахунок. Японія, Китай, Індія, Ізраїль, Англія мають захист, а Україна – НІ. Я знаю, що є батюшки-патріоти і всім серцем намагаються допомогти в розвитку нашій державі, та вчення, яким вони користуються, спрямоване не до нас. І саме відсутність захисту на тонкому плані дозволяє чужинцям дурити народ, спотворюючи його свідомість і розум, захоплювати ключові структури влади і творити свої чорні справи. Безпека України саме в рідній духовності.

Вчення, в якому правдива історія і культура нашого народу, основні духовні принципи, закони правильного життя, які виховують правильне мислення, правильне розуміння свого «Я», своє розуміння волі, правди, любові, це Вчення має узгоджувати зміст і форму особистості. Бо по формі ми українці, а по змісту хто? Хтось космополіт, хтось православний московського патріархату, хтось київського, хтось католик чи протестант. Можна довго перераховувати, однак жодна з цих конфесій не єднає народ, швидше, навпаки, роз'єднує.

Але таке вчення, яке єднає зміст і форму, уже є в Україні з 1992 року – це Рідна Українська Національна Віра, викладена видатним українцем Левом Силенком у монументальній праці «Мага Віра» (санскрит, «мага» – могутня). «Я проповідую РУНВіру, щоб українець був по походженню і по вірі українцем, і коли він таким буде – володітиме Небом і Землею.» (Мага Віра, 30-17)

О, як дратують ці слова наших ворогів. Московські ідеологи намагалися стерти кордон між православ'ям українським і російським та Томос завадив. Тепер вони намагаються стерти різницю між язичниками українськими і московськими. Нажаль наші язичники ведуться на висмоктаний з пальця метафізичний зміст обрядів і ритуалів. Думаю зрозуміло. Стирається кордон духовний, а там і фізичний. А «Мага Віра» ніяк не піддається. Бо це вчення чисто українське для українців і про українців.

Живіть щасливо і радісно! Нас чекають великі звершення. Посміхайтесь бо нас не здолати. Слава Україні!

Вихор КОШУБА,

МАЛА РАДА ГСУ

м. Староконстянтинів

Підготував Олексій ГУСАК