5fe787f20112c.jpg

Відомий правозахисник Дмитро Павліченко продовжує розповідати на сторінках «Столичної недільки» про реальне правове становище українського народу, що потерпає під гнітом корумпованих приватних корпорацій, контрольованих олігархами. Сьогодні мова піде про інститут президенства та справжні механізми за допомогою яких народ України продовжують позбавляти його конституційних прав.

— Чому президент України займає свою посаду не в законний спосіб, як і усі його попередники?

— Я чотири рази звертався з офіційною заявою щодо цієї проблеми до колишнього президента П.Порошенко та до О. Зеленського 4 рази, ще до його обрання президентом з заявою про злочин, у якій наполягав, щоб він негайно звернувся до суспільства і повідомив, що він не може виконувати обов'язки президента, згідно підстав, які були викладені в моєму документі. Незважаючи на те, що звернувся до Зеленського стільки разів і наполягав на неможливості в загалі проведення таких виборів президента, вони все ж відбулися, і відбулися у неконституційний спосіб. З цього приводу я подав заяву про злочин, звернувшись з адміністративним позовом до суду про визнання незаконними виборів президента від 31 березня 2019 р.

Для пересічного українця хочу пояснити. Моя спиралося на документи які мають юридичну силу. Так, хочу нагадати , що 24 серпня 1991р, ВР УСРСР 12 скликання проголосила Незалежність України і створила Самостійну українську державу України. Цей документ набрав юридичну силу після проведення 1 грудня 1991 року всеукраїнського референдуму. На референдуму 84% українців проголосували за створення Самостійної української держави України. Це підтверджено у бюлетенях, відомостях голосування та результатами Всеукраїнського Референдуму згідно документації виборчих комісій. З цього часу ВР УРСР повинна була припинити своє існування, а її депутати повинні були скласти свої повноваження, тому, що була створена інша держава. І шляхом прямих виборів, на яких ми українці повинні були обрати своїх представників, з відповідним мандатом . Далі наші представники від українського народу заснували би нову ВР та громадянство нової держави. І таким чином ми би почали розбудовувати нашу державу, яку ми створили і започаткували у 1991 р шляхом проведення Всеукраїнського Референдуму.

— Що депутати радянської ВР зробили насправді?

— Вони 17 вересня 1991 року змінюють назву УРСР на назву Україна, тобто відбувається підміна понять..Чому? Тому що зміна назви не є створення держави. Далі вони фальшують документи. Є відео на якому Кравчук каже з трибуни: «Проголошуємо Незалежність України і створення Самостійної Української Держави України». Тобто після слова «створення» йде повна назва держави. І цій документ на табло ВР ми бачимо під номером 17 і прийняли його о 18 00. Але ми бачимо й інші документи, де вони пишуть «створення самостійної української держави – України». Але ж з трибуни Кравчук не казав «рисочка України», а сказав повну назву, яку вже цитував. І з цього часу вони почали розбудовувати не Самостійну Українську Державу України, а саме УРСР, змінивши тільки її вивіску, тобто назву на «Україна». До речі на Всеукраїнський референдум виносилося тільки одне питання про створення Самостійної Української Держави України. А звідки взявся президент Кравчук? Тобто, відсутні документи відносно чого Леонід Кравчук став президентом або міг би стати.

— А щодо до Леоніда Кучми?

— Яким же чином президентом став Кучма у перший каденції? У мене просте питання, кому Л.Кучма давав присягу, коли ще не було Конституції? Він присягає Україні, тобто УРСР — державі, яка втратила свою чинність 1 грудня 1991р та неіснуючому «народу України». І що це є як не заколот проти українського народу? А після прийняття Конституції почались інші інсинуації, її просто почали змінювати. У Конституції чітко прописано, що у нас передбаченно тільки прямі вибори, а не вибори через партійні списки. Але вони вносять зміни до Конституції, не виносячи їх на референдум. Крім того, на мою думку, деякі пукти Конституції були підмінені. І зараз очевидно на користь якої держави ця підробка була вчинена. Наприклад, всі знають, що колись від СРСР в УРСР була передана Кримська область. А яким чином Кримська область раптом перетворилася на Автономну Республіку Крим? Напередодні проголошення Незалежності Кримська область те ж приймала участь у референдумі та Кримська область теж проголосувала за створення Самостійної Української Держави України. Тобто з цього часу була створена унітарна, тобто неділима держава. З цього приводу були рішення Конституційного суду № 20 РП від 30.09.2010р при яке я вже говорив, № 6 РП 16.04.2008 та № 3 ЗП 01.07 1997р. Згідно рішення КСУ № 3 ЗП 11.07.1997р. ,всі зміни до Конституції є незаконними так як, «прийняття Конституції України Верховною Радою України було безпосереднім актом реалізації суверенітету народу, який тільки одноразово уповноважив Верховну Раду України на її прийняття».

А тому , у нас передбачені тільки прямі вибори.

— Тобто сьогоднішні події в країні були започатковані саме злочинними змінами до Конституції?

— Саме так. Тепер повернемось до унітарної держави, яка підпорядковується центральним органам влади згідно Конституції. Зараз же є політики, які піднімають питання про перехід держави до федералізації шляхом зміни Конституції. Таким чином, вони хочуть позбавити українців їх законних конституційних прав. У тому числі, згідно конституції український народ є єдиним власником усіх національних багатств, і без його згоди ніхто не має права ними розпоряджатися.

А тому, жодна політична партія та президент від ПП не має ні яких конституційних повноважень. Всі засновники політичних партій це фізичні особи без громадянства, які не мають жодного відношення до українського народу. Крім того в нас немає інституту громадянства, а у паспорті усунули ще й національність. Тобто партії засновують фізособи без громадянства, які не мають жодного відношення до українського народу. Таким чином, вони у неконституційний спосіб спотворили якісь органи з назвою «органів державної влади», які з юридичної точки зору є приватними. Яке відношення ця корпорація має до державних органів СУДУ?

Людей вводять в оману, нав'язуючи думку, що нами повинні управляти якісь приватні корпорації. Насправді це є підміна понять, державна зрада і заколот проти українського народу. І пан Зеленський про це знає і нічого не робить, а повинен нести відповідальність за всі злочини, які він скоює. Він взагалі не має право доторкатись до національного багатства, а саме до землі українського народу.

Ось цитата з моєї позовної заяви до О.Зеленського: «Жоден представник, який висовується на посаду президента, не має ніякого відношення до офіційного утвореного 1 грудня 1991р СУДУ.

Цитата з Рішення Конституційного суду 16.04.2008 №6 РП „Конституційний Суд України в Рішенні від 5 жовтня 2005 року № 6-рп/2005 дійшов висновку, що «…результати народного волевиявлення, отримані через вибори й референдум, є обов'язковими».

—Тобто і Конституція не прийнята у нас в законний спосіб?

— Так, бо якщо Конституція не введена в дію. Тобто, на сьогодні без прийняття конституції на всеукраїнському референдуму вибори взагалі не можливо провести. А що вони роблять, мало того що вони вносять зміни до Конституції та ще штампують закони виборів за мажоритарно-пропорційною системою. Тому на даний час у нас не було жодного президента , який набув конституційних прав і повноважень виступати від імені Українського народу. А тому у мене є всі підстави стверджувати, що всі «президенти» діяли на користь іншої держави у тому числі пан Зеленський! Таким чином, фізичні особи у парламенті працюють на олігархів, узурпували владу і усунули український народ взагалі від виборчого права.

Далі буде…

Підготував Олексій Гусак спеціально для «Столичної Недільки»

фото: ukrainian

Джерело: http://stolica-ua.com/2020/12/pravozahysnyk-dmytro...