РЕАЛії коронавірусу в ОРДЛО.

По найгіршим прогнозам на сьогодні, на жаль — спалаху навіть в 300 хворих (не плутати із «носіями», чисельність яких в тій же Європі складає мільони!) осіб по всім ОРДЛО на 3 млн населення — НЕмає з майже 100% вирогідністю! ..Дцять, чи навіть до сотні хворих, більшість яких скриває місцева недоВлада — вже є, але це — мізер до числа населення. Померлих від саме коронавірусу взагалі максимум 10-12 осіб. Чисельність померлих від ускладнень сезонних застудних хвороб — на рівні минулих років. (до кількох сотень за квартал на 3 млн населення! в пропорції к 37 млн. населення — на рівні України!) То ж, фактично ситуація — НЕ гірша, ніж в Україні!

І, на жаль, тести із РФ — в ОРДЛО прийшли! І НЕмало!

Так, сьогодні адміністрація Донецької області (підконтрольній Україні) — гордо повідомила про «5000 тест-систем будуть розподілені по медзакладах області»! (це на беремо реальну чисельність — 1,3-1,4 млн. населення!) А в ДНР (ОРДО) на 2 млн населення — прийшли із РФ щонайменше 20000 (по деяким данним навіть 50000) тестів на коронавірус!

Так що, на жаль — ОРДЛО від коронавірусу — вимре приблизно з такою ж вирогідністю, як і Україна. А у України ця вирогідність — фактично 0 — на порядки більша згинути в Катастрофі 2022-2024!