Зайшов в Інтернет, а там тайфун: «Всі, хто проти формули Штайнмайєра – бігом на передову». Сиджу, думаю.

Військового шляху вирішення питання немає. І не тому, що ми такі слабі, просто в РФ є ядерна зброя і психопат президент. Тому – тільки переговори. Тощо, формула? Думаю, що ні. Вона неправильна.

За формулою має бути розведення військ. ОК. Чому ми маємо відводити ЗСУ з території, яку вони завоювали ціною багатьох життів? Мені кажуть «компроміс». ОК. Ми відводимо, а вони? Вони займають територію, яку ми звільнили. Що далі? Що занепокоєна міжнародна спільнота може зробити? Висловити «глибоке занепокоєння» і не більше, тому що ядерна зброя і психопат. І нахрен воно нам потрібне, таке відведення? Російські війська мають швиденько піти, а всі інші скласти зброю.

Що там далі? Амністія. ОК. Амністія – це гарно, це шлях, який може призвести до порозуміння в суспільстві. Але у мене є АЛЕ. Амністії наступає після того, як злочинці отримують судовий вирок та сидять у місцях відбування покарання. Таким чином, усі ті, хто був у складі збройних формувань, міліції, державних органах ОРДЛО, хто знущався над нашими полоненими, хто загороджував проїзд ЗСУ, хто в школах та навчальних закладах розказував про біндер мають бути притягнуті до відповідальності і засуджені. А потім уже про амністію. Так це на роки, скажете ви, так ми нікуди й не поспішаємо. Розібратися потрібно з кожним і так, щоб невинні не постраждали, а винні не уникнули покарання. Але і тут амністія має бути не для всіх. Тому очищення і дерашизація.

В цій формулі написано про якусь народну міліцію та виборні суди. Ну, по-перше, а нас, в Україні, є поліція. По-друге, тамошня міліція зрадила і служить окупантам, тому дивись вище, очищення. Дефіцит кадрів можна виправити за рахунок інших областей. Так же і з судами.

Тепер про вибори. Їх потрібно проводити за законами України. І проводити вибори тільки після того, як пройде очищення та дерашизація.

Там ще є особливий статус. Так період дерашизації та очищення і буде той самий особливий статус.

Я так розумію всі ці формули.

Да, там у формулі, немає Криму. Так з ним так же.