Ніяк не можу відігнати від себе думку про те, що процеси, які відбуваються в країни є повзучою контрреволюцією.

Революція гідності вимагала люстрації та відсторонення від влади усіх бувших. Війна з Росією, яка уже триває п'ять років, має вичистити з нашого життя усіх, хто підтримує агресора. Це аксіома. В противному разі все повертається. Що маємо ми.

Ми маємо повзучу контрреволюцію. Почалася передвиборча кампанія.

Мураєв, Вілкул, Бойко – креатура Кремля. Відверто та відкрито закликають до повернення до минулого та капітуляції, а на їх зустрічах уже проклинають ветеранів АТО.

Тимошенко. За гучними соціальними гаслами те саме, але з іншими дійовими особами та не так відверто. Усе буде красиво, гучно. Будемо боротися не з окупантами, а з черговим пташиним грипом, міняти конституцію тощо. А коли закінчимо, то опинимося під протекторатом Росії.

Порошенко. Тут навіть слів немає. Томос – це просто жах. Не війна, не повернення заробітчан, а томос. Моліться, раби божі.

Шевченко. От він мене вразив. Дуже хотів відвідати Буковель, але ж ціни… Вражають… Каже, що й по всій Україні такі будуть.

І це все нам «впарюють» на телеканалах за кращими зразками російських пропагандистів. Не такі упороті, але ж Ганопольський від Кісільова не далеко пішов.

Але ж ми українців. Відділяємо зерно від полови.