Зранку тільки й мови, що про парад ЛГБТ в столиці. Нагнали поліції, які побили противників параду. В ЗМІ, на всіх сайтах, в соціальних мережах про парад. Подумав, та вирішив ставити свої п'ять копійок.

Отже, парад. Відвідав Вікіпедію.

Пара́д (фр. parade, ісп. parada, від лат. paro) — урочистий огляд військ, спортсменів, організоване, спільне проходження людей з нагоди свят чи пам'ятних дат під супровід маршів та з дотриманням встановленого церемоніалу. У цирку і театрі — загальний вихід на сцену (арену) всіх учасників перед початком або в кінці вистави.

ОК. Під яку категорію підходять ЛГБТ. Цирк? Не хочу ображати циркових акторів. Тоді для чого? Відповідь зрозуміла. Для вербовки нових членів спільноти. Самі ж вони не реподукнивні.

Отже їхній парад – це реклама.

Не дозволяють? Ага, щось цікаве.

Побили? Де рівність? Притіняють!

Нагнали поліції, охороняють? Ми є! Йди до нас, приєднуйся.

То що робити нас, справжнім? Та послати й не реагувати. Уявить, вони зібралися. Влада нагнала поліцію. А ми на цей час геть з того місця. Нехай йдуть під наглядом поліції. Вони і поліція, а навколо НІКОГО.

ЗМІ теж не приїхали. У них є цікавіші теми.

Це був би їх останній парад.

А нам більше уваги традиційним цінностям. Я за парад перемоги Українського війська, я за парад щасливих родин, за парад вишиванок, парад спортсменів, парад справжніх героїв.