Повідомити про помилку

Автор Site Ua

Лучшие статьи на сайте за неделю. 8-14 марта

15 березня 2021 11:41
Шоу-бізнес
views 1399
shares 56
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Топ-5 статей по количеству просмотров:

Я манав ці «виходи з бульбашки». Вчора з братом повечеряли в кафе, чи то вже ресторан. На трасі біля Умані. Ну, бо так сталося, не було можливості вдома щось готувати. Дуже смачно було. Давно такого не їв. Але там була типу «музика». І радісні бухі пергідролеві «дєвушкі», з такими ж бухими «мудчінами» ( це обдруківка, але мені сподобалось) радісно замовляли, підспівували і гоцали...

Сашко Лірник: «Празнік» бидла

- Чи пам'ятаєш ти, як це було?
Коли почало гриміти. Коли ми дочекалися. Термінова мобілізація, контрнаступ, арта, мехбригади, авіація. Горлівка, Дебальцеве, руїни ДАПу, Луганськ, Донецьк. Сльози щастя, наш стяг, залитий кров'ю. Чия це була кров? Пам'ятаєш?

Serafim Gordienko: Твій останній день

Маньяки. А давайте поговорим о них. С 2000 по 2010 год я жил в городе Днепропетровске (в Киев переехал в 2011) , спокойно жил влача существование офисного планктона, работал, гулял в клубах, в общем стандартная жизнь обычного парня. И хорошо помню как в 2007 году город всколыхнула серия убийств.

Serg Marco: Маньяки

Вчора засинав під враженням від почутого в ефірі Соловйова питання — «чи готові ми бомбити українські міста». Ранішні новини принесли заяву одного з російських чиновників про ймовірне нанесення ракетних ударів не на Донбасі, а по Києву. Сигнали більш ніж очевидні на тлі того, що загалом антиукраїнська істерія в російському інформпросторі сягнула піку, і співставна з 2014 роком.

Yevhen Bulavka: Інформаційна підготовка до війни сягнула піку

В начале карьеры, когда я некоторое время работал на Уолл-стрит в 1990-х, мне довелось учиться у прекрасных наставников. Они методично отмечали важность отделения «шума» от настоящих сигналов, ведь на ранней стадии макротренды могут быть незаметными. Они научили меня находить логику между несвязанными на первый взгляд событиями со всего мира...

Генри Штеренберг: Украина в центре большой геополитической игры. Нас ждет переломный момент

Интересные статьи, не попавшие в топ-5:

Gala Kavun: Український карнавал: Вийти за межі млинцевого кола

Тарас Яловничий: Кайдашева сім`я по-британськи

Павел Казарин: Английский вместо русского

Сергій Громенко: Анна Болейн і Меган Маркл: коли колір шкіри акторів має значення, а коли – ні

Адам Сковородка: 19 годин тому мене вкололи

Аркадий Бабченко: Меган Маркл, Крым, Карабах и Украина

Коментарі

Інші новини по темi