Повідомити про помилку

Автор Site Ua

Лучшие статьи на сайте за неделю. 18-24 января

25 січня 2021 12:45
Шоу-бізнес
views 1588
shares 45
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Топ-5 статей по количеству просмотров:

Дуже задовбався спостерігати за прекраснодушними співгромадянами, що щиро співчувають Навальному. Мовляв, от він — шанс Російської Федерації стати нормальною, демократичною, ліберальною державою… Я тут вбачаю відразу три помилки: помилку образу, помилку масштабу, та помилку цілі.

Виктор Трегубов: Навальні та відвальні

Никогда, Россия не вернет ни Крым ни Донбас, пока Украина будет находиться в режиме карго демократии и под олигархами. То есть, заведомо слабой и убогой , спасаемой от развала кредитами МВФ и благодаря протекторату США. Путину нужна вся Украина, а не часть.

Марк Гордиенко: Когда мы вернем Крым и Донбас. Злое

Керівник Центру протидії корупції Віталій Шабунін написав емоційний пост про те, що «у Зеленського» готують знищення антикорупційної реформи, що також призведе до різкого погіршення стосунків з міжнародними партнерами.

Yevhen Bulavka: Дійшло

В моей старой многоэтажке жил уебан. Когда он допивался до чертиков — брал нож и ходил по этажам, угрожая всех убить. Я не видел смысла вступать в полемику с уебаном. Я также не видел смысла рисковать здоровьем и вступать с ним в бой.

Владислав Молодід: Дом с уебаном

Одна молода тікток-блогерка сказала про любов до Росії на Алеї Небесної сотні. Після чого здійнявся скандал, свій допис вона видалила, залетіла у базу Миротворця, а рекламодавці розірвали з нею будь-які контакти і контракти.

Yevhen Bulavka: У блогера відібрали контракт

Интересные статьи, не попавшие в топ-5:

Павел Казарин: Трамп, вакцины и антихрист

Виктор Трегубов: Українізація культурного простору: не «жорстка», не «лагідна», а просто дієва

Павел Казарин: Гадкие лебеди Владимира Путина

Коментарі

Інші новини по темi