Повідомити про помилку

Автор Site Ua

Лучшие статьи на сайте за неделю. 24-30 августа

31 серпня 2020 14:24
Шоу-бізнес
views 2107
shares 1
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Топ-5 статей по количеству просмотров:

Два паралельні світи. Дві паралельні реальності. Два діаметрально протилежні світогляди. В одному, якийсь трохи припізжений корпоративчик. Я передивилась його повністю. Не питайте мене як мені це вдалось. Обличчя болить від фейспалмів. І блювати дуже хотілось. Але я його передивилась.

Дана Яровая: День Незалежності по зеленскі

На фоне затухающих протестов в Беларуси, которые так и не смогли перейти из разряда протестов в разряд восстания, пришло осознание того, что даёт нам украинство. Вот, что пишет белорусский протестующий, которого два дня жестко пытали и избивали в СИЗО, издевались и украли вещи.

Serafim Gordienko: Кратко и ясно про Беларусь | Мнение дилетанта

Зібрався писати текст про ситуацію щодо паплюження України у самий найзнаковіший день — День Незалежності. Коротко у своїй історі профілю, я ще 24 серпня написав. На Софоївській площі паплюжив Україну Зеленський російською попсою, а на Майдані паплюжив Україну Порошенко з своїми офісними ветеранами.

ROMAN REVEDZHUK: «ГОТУЄТЬСЯ РОЗДІЛЕННЯ УКРАЇНИ, ЙДЕ АКТИВНЕ ВПРОВАДЖЕННЯ ПЛАНУ»

Колись на Заході зародився такий суспільний рух, як Бодіпозитив. Його засновники хотіли допомогти людям з яскраво вираженими відмінностями у зовнішності – вродженими травмами, травмами після аварій та нещасних випадків. Допомогти тим, кому ці каліцтва заважають жити, хто стидається свого вигляду настільки, що не може вести соціальне життя.

Тарас Яловничий: «Нам песня строить и жить помогает»

Кофе – помогает проморгаться и понять, что вотэтовотвсё, всёвотэтовот тебе не померещилось в пьяном угаре. Тот обычно даёт более благородную картинку – всадники Апокалипсиса на пит-стопе, Ктулху осторожно переставляет будильник, чтобы не потревожить котика, сатанисты-недоучки вскладчину вызывают нехорошую тётю Анжелу.

Ria Colos: ПАРАД I ПОРОДА: ВРЕМЯ И СТЕКАЕТ

Коментарі

Інші новини по темi