Повідомити про помилку

Автор Site Ua

Лучшие статьи на сайте за неделю. 11-17 мая

18 травня 2020 14:41
Шоу-бізнес
views 1787
shares 59
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Топ-5 статей по количеству просмотров:

Таке враження, що він живе в раю. Розкішні оголені дівчата, фантастичні пейзажі… Примушує задуматися про скороминущу молодість… Попереджає про розмиті спогади у старості…Костянтин Шиптя ідеальний художник райського світу неймовірних жінок. Він романтик, залюблений у дівчат.

Віктор Тригуб: Ідеальні жінки бувають до 20. І після 40…

Примітивна концепція «державної монополії на насильство», яка відома усім з радянських підручників держави і права, мовляв, силу, дубинку або вогнепальну зброю, мусить застосовувати лише міліція, бере початок від збоченого трактування роботи Макса Вебера 1919 року «Політика як покликання і професія».

Леонид Маслов: Мінет собачий проти України

Понятное дело, что эта «зрада» – не самая ужасная, а всего одна из многих. Да и чего ожидать от какого-то медийного коньюнктурщика, если президент Украины вместе с бОльшей частью местного политикума – откровенные антиукраинские твари. Но, тем не менее, зрада показательная...

KJ Akopian: Баллада о гордоне

Наші «PR-війська» понесли чергову втрату. Відома голлівудська актриса українського походження Ольга Куриленко не тільки починає поширювати російські наративи, але заявляє, що вона ніяка не українка, а чисто-расова слов'янка.

Тарас Яловничий: Прощання слов`янки

Журналіст (запопадливо дивлячись у вічі):
– Доброго дня, Адік! По-перше, я хочу подякувати за те, що Ви згодились на це інтерв`ю. Це мужній крок з Вашого боку, бо, як Ви знаєте, я маю свою позицію і свої погляди. І у Вас, також, є свої погляди. Тим цікавішою, на мою думку, буде наша розмова.

Ярослав Денека: ІНТЕРВ`Ю: реконструкція архівної стенограми невідомого радянського журналіста

Интересные статьи, не попавшие в топ-5:

Алекс Хавр: ПРИТЧА О ВЛАДИМИРЕ И АЛЕКСАНДРЕ (шортрид)

Олексій Голобуцький: Формула «Слуги»: «Ідіоти+Інструменти="Кінець епохи бідності»

Yevhen Bulavka: Проект «антиТомос»

Лісний Олег: Праздник со слезами на глазах

Коментарі

Інші новини по темi