Повідомити про помилку

Автор Site Ua

Лучшие статьи на сайте за неделю. 30 декабря — 5 января

6 січня 2020 16:21
Шоу-бізнес
views 2365
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Топ-5 постов по количеству просмотров:

У сучасному світі люди вільно міняють країну проживання, та й самі країни міняють кордони, зникають і виникають (згадайте хоча би розпад СРСР, Югославії та Чехословаччини, об'єднання Німеччини, які сталися на наших очах). Люди потребують причини жити в тій або іншій країні — причини більш поважної, ніж факт народження на її теренах.

Валерій Пекар: Навіщо ми разом? Післямова до новорічного звернення

При всей формальности, новогодние поздравления глав государств несут в себе общий посыл того, каким видит президент государство, которым он управляет. Для Владимира Зеленского это было первое, без сомнения, программное обращение, к которому он тщательно готовился.

Stanislav Pogorilov: Что не так с новогодним поздравлением Зеленского?

Сашко Веремчук пожалівся, що не може нормально зустріти Новий рік, коли в телевізорі буде гугнявити оте от... Спочатку привітало путіна, а потім вітає українців. Це ніби палець в сраку запхати, а потім давати «здрастє». От ми придумали і швиденько зробили правильне новорічне вітання.

Сашко Лірник: Ось вам справжнє новорічне вітання, а не отето вот всьо...

Есть немало разных споров в отношении того, что цены в Крыму ниже/выше, чем в остальной Украине. У вас есть возможность сравнить их самостоятельно. Здесь цены в супермаркетах Сельпо Киева и Севастополя. Теперь вы можете увидеть все, как оно есть на самом деле.

Ivan Protsenko: Сравнение цен в Киеве и Севастополе взорвало сеть

В стрічці виникає багато слів обурення новорічною промовою Зеленського та його «немає різниці». Проте є й такі, що навпаки – обурюються тим, хто висловлює протест. Мовляв, чому ви до нього причепилися? Так ось я поясню.

Максим Колиба: Будь бидлом!

Интересные статьи, не попавшие в топ-5:

Христина Морозова: Окупація культурного простору

Gala Kavun: Пишу до вас із вулиці імені героя АТО Володимира Брожка...

Микола Мельник: Мені не пох#p

Христина Морозова: Плине кача і діра всередині

Коментарі

Інші новини по темi