Повідомити про помилку

Автор Site Ua

Лучшие статьи на сайте за неделю. 16 — 22 декабря

23 грудня 2019 14:09
Шоу-бізнес
views 2493
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Топ-5 постов по количеству просмотров:

Мало говорят о том, как живут и сколько зарабатывают люди на оккупированных территориях Донбасса. Прошел слух, что людям сильно подняли зарплаты в Донецке. Смотрите правда это или нет в этом видео.

Ivan Protsenko: Реальные зарплаты в Донецке шокировали сеть

Сьогодні надзвичайна увага всього українського суспільства прикута до розслідування справи вбивства журналіста Павла Шеремета. Водночас з такою ж надзвичайною недовірою українське суспільство сприйняло інформацію, озвучену Міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим щодо підозрюваних у вчиненні цього злочину.

Володимир Омельчук: Чергова жертва Авакова в справі Шеремета: Василь Шкондеюк

Авторитетний американський науково-популярний часопис National Geographic оголосив ТОП-20 наукових проривів останнього десятиліття. Я спробував знайти реакцію українських медіа на цю подію, не знайшов і вирішив зробити «конспект» українською плюс додав українські джерела до тих новин, де міг.

Антон Сененко: Нова ера: Топ-20 наукових проривів останнього десятиліття за версією National Geographic

Президент РФ Владимир Путин готов уйти с Донбасса. Об этом вчера во время лекции НВ «Мир-2020» заявил временный поверенный в делах США в Украине Уильям Тейлор, сообщает НВ. По его словам, стоимость поддержки боевиков ЛНР/ДНР становится для Путина слишком высокой.

Кирилл Сазонов: Снимите уже розовые очки!

Я от думаю — за що мене особисто згвинтять? Шось душа каже шо за Бузіну — бо за Гетьмана я ще піздюк аполітичний був, а за Гонгадзе це дохуя, я можу зазнацця та об'явіть голодовку а потім піти в депутати. Вбить Гонгадзе — це не жарт. Мене допитували по цьому вбивству — була рознарядка, ще за Кучми...

Look Gorky: Кого я вбив на сьой раз, або Коктейль Лумумба

Интересные статьи, не попавшие в топ-5:

Look Gorky: Черипаха доповзла, або Започаткувалы

Tanya Adams: П`єса. Побутово-політична

Павел Казарин: Дело Бейлиса. Чему нас не учит история

Павел Казарин: Севастополь. Послесловие

Yevhen Bulavka: Вірте Портнову

Коментарі

Інші новини по темi