Патологоанатоми забороняли Ігорці приходити вночі в морг. Їх, в принципі, взагалі напрягало, шо якийсь Ігорка приходить до них в морг (с)

Ігорка з дитинства не любив всякі активності і викиди адреналіну: елементарні пробіжки чи заняття фізкультуров викликали в нього страх. Оскільки в Чернівцях не так багато місць, де можна якісно розвіятси, бо крематорію в місті досі немає, то очевидно, шо вибір Ігорка для розради пав саме на морг.

Взагалі то Ігорка спочатку хотів в гадалки податиси. Він ходив по місту і всім вангував, шо все буде погано. Але коли в Чернівцях це постійно збувалоси, то стало не цікаво. Ну і штахетами почали бити.

Після карйєри гадалки, Ігорка кілька разів подавав заяву, шоп працевлаштуватиси в морг. Спочатку йому відмовляли, бо виявилоси, шо навики масажиста чомусь не потрібні.

Але Ігорка дуже хотів потрапити на роботу в морг і він почав читати стендап. Оскільки кадровичка з фіолетивов завивков не знала шо то таке, то шоп не нервувати Ігорка і випередити напади, таки прийняла заяву.

В морзі тихо і спокійно. Людиська, правда, якісь холодні і не емоційні, але то тільки на плюс — і компанія є, яка завжди вислухає, і стаканчик для бурбону зажди охолодити можна. До речі, за таке нецільове використання трупів він отримав першу догану.

Коли родичі приходили забирати тіло, Ігорка любив кидати шутєйку:

«- Провіряти будете? — Ну да! — Окей, зараз тоді вашого вивезу!». А ще Ігорка кожному у трунву підкладав біблію в надії, шо вона повернеться назад з автографом. За такі жарти Ігорка отримав другу догану.

Ігорка дуже любив робити татуїровки. Деякі рідні досі думають, шо не все знали про своїх покійних. Одного разу, колишньому продавцю супермаркету електроніки, Ігорка на всю спину набив «Тіла, получені з нашого моргу, поверненню та обміну не підлягають». Після цього його і звільнили з моргу.

Но Ігорка дуже хотів повернутиси і не здававси — кожного дня виходив на дорогу і тупо кидавси під колеса машини швидкої допомоги.


п.с. якщо вам цікаво читати такі фіглі чи альтернативні історії — ви зажди можете повідомити мене своєю підпискою на патреоні

https://www.patreon.com/adam_skovorodka