У кожного є прихована сила, можливості і таланти. Але в Кандидата цей внутрішній потенціал є надзвичайно особливим.

6 фактів про будь якого Кандидата, які змушуть вас закохатиси в нього.

1 факт: Кандидат не вміє брехати. Немає більш чесної і прямолінійної людини, чим Кандидат. Йому можна беззастережно вірити. Кандидат не любить брехати, хоча і вміє це робити.

2 факт: Кандидат не ділить людей на хороших і поганих. Кандидат співчуває і допомагає всім без винятку, тому що бачить в першу чергу душею. Кандидат може відчути біль іншої людини і допомогти подолати її.

3 факт: Кандидат знає все і водночас не знає нічого, націлений на успіх, але часто терпить провали. Кандидат цілеспрямований, але зазвичай втрачає реальний погляд на життя, піддаючись нездійсненних мрій.

4 факт: Кандидат – найяскравіший представник людства.Часом Кандидат поводиться дуже награно і драматично, але всі його вчинки і слова йдуть з глибини душі. Він такий, який є, і не намагається ховатися за маскою.

5 факт: Кандидат може помчать за виборцем на край світу. Незважаючи на свій прагматизм, Кандидат – дуже романтична натура, готова все кинути заради справжнього кохання виборця.

6 факт: Кандидат любить мстити і дуже небезпечна людина. Однак є одне «але». Небезпечний він тільки для тих, хто йому навмисно заважає або шкодить.