Уявіть, що наступив той день, коли Чернівці вийшли з кризи і стали капєц, які багаті і процвітаючі.

Уявили?
Тоді погнали.

Гранітна зала колишньої резиденції митрополитів і колишнього корпусу університету. Так-так, саме гранітна, бо після екпертизи проекту Главки, його було визнано застарілим і мармур ще до нового року замінили гранітом. В цій, по новому ошатній залі, засідає виконком, шоп придумати як жити далі.
Протокол засідання:

Першим питанням було обговорення ціноутворення на бензин. Не раді того, шоп підняти ціну, а шоп хоть якусь встановити, а не розливати цілодобово кождому хто з картков чернівчанина на шару, як тепер.

По другому питанню вирішили розглянути прохання Ілона Маска продавати беспілотні електро вертольоти. Дали дозвіл продавати цілодобово на вулиці Зеленій.

Ви спитаєтеси, чому засідання виконкому відбуваєси в гранітній залі колишньої резиденції? Вся справа в тому, шо якраз третім питання затвердили передачу в оренду приміщень ратуші притулку для тварин з «невеличким» торгово-офісним центром з цілодобовим режимом роботи.

Ну і перед шостим питанням, було вирішено не зажиратиси і пробачити всі борги чернівчанам за житлово-комунальне обслуговування, окрім цілодобової подачі газу, оскільки ця подача відбуваєси з різним температурним режимом.