Сцена перша.
Літо. Перший буковинський порнофільм переважно знімаєси надворі, відповідно тільки літо! Зимов актори ще, нідайбох, примерзнуть до йкогос залізного мікрофона чи щи чогос. По дорозі до міської ради іде молода кандидатка в діпутати, назустріч їй помічник мєсного діпутата. Три-штири репліки про погоду, після чого обоє синхронно розбираютси. Пйєть-десіть хвилин різноманітних кувиркань і вправ, згідно регламенту. Після чого кобіта встає, обтрушуєси і йде далі.

Сцена друга.
Минувши міську раду, кобіта дійшла до фонтану на центральній площі. Там сидять два діпутата і похмуро дивляси на поплавки. Молода кандідатка підходить до них. Три-штири репліки про перепад давлєнія, про переваги червака над опаришом і коротка пропозиція – зайнятиси чимос май цікавим. Десіть-пітнаціть хвилин бурхливого сексу, під час якого діпутати проявляють незвичну кмітливість на тему того, як втрьох втриматиси на слизьких бетонних плитах фонтану. Кобіта, користуючиси, нагодов, заодно помиласи, бо вдома на калічанці опйять прорвало воду.

Сцена третя.
Молода кандідатка замахаласи ходити і починає пиняти машини. Ніхто чогос ставати не хоче, но кобіта вперто тримає палець вверх. При цьому камера крупним планом знімає її джинси з дирками, міні-топік і окремо картку чернівчанина.
Нарешті зупинивси тролєйбус. Три-штири репліки про то, шо в Чернівцях ніхто не хоче підвозити молодих кандідаток, а підвозять тільки молоденьких діпутатіків. Чомусь не дивно, шо водій тролєйбуса нічого не вдягає під комбінезон. Хвилин десіть екранного часу приділено сексу в салоні тролєйбуса біля нововстановленого валідатора для електронного квитка.

Сцена четверта.
Кобіта виходить з тролєйбуса і вдячно махає водію. Тролейбус їде далі в Садигуру, а кандідатка вже тисне кнопку дзвінка. З сусідньої квартири виглядає цицьката блондинка-ведуча мєсного ЗМІ. Три-штири репліки про то, шо сусідів нема вдома і вони вернуться тільки увечері. Запрошення разом попити чайку і почекати.
Само собов, шо чай обидві кобіти лишили на кухні, шоп остив. Хвилин пітнаціть на екрані відбуваютси всі радості лесбійського кохання, під час якого встигають обсудити долю безпритульного песика Онжели. Запланували спільно взяти участь в наступному конкурсі успішних чернівчанок.
........